17 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalistele de la CSM Galaţi au îngheţat în sala Elite, dar au câştigat
Handbalistele de la CSM Galaţi au îngheţat în sala Elite, dar au câştigat

Divizia A la handbal feminin a continuat duminică cu partidele celei de-a 12-a etape, penultima din tur. CSM Galaţi s-a deplasat la Bucureşti şi a întâlnit în sala Elite, una foarte răcoroasă în care temperatura a fost ca afară, pe CSM II Bucureşti. Surprinzător, prima repriză a fost foarte echilibrată, bucureştencele au reuşit să intre cu avantaj minim la vestiare.
Fetele pregătite de Valeriu Costea s-au încălzit, au ieşit mai motivate şi lucrurile au intrat pe făgaşul normal. „Am ştiut că vom avea un meci complicat, am întâlnit o echipă cu jucătoare interesante, medaliate în competiţiile rezervate junioarele, care au avut un ritm susţinut în special pe viteză şi contraatac. Am reuşit să trecem cu bine peste momentele dificile din prima parte, fetele mi-au ascultat indicaţiile de la pauză, le felicit pentru evoluţia din repriza a doua şi pentru rezultat. Aştept să ne ridicăm nivelul de la joc la joc şi ca jucătoarele tinere să confirme încrederea pe care le-o acord, au o şansă mare să joace, pe care multe la vârsta lor nu o au, de care trebuie să profite la maxim”, ne-a declarat antrenorul gălăţean, Valeriu Costea.
Rezultat final: CSM II Bucureşti - CSM Galaţi 21-28 (14-13). Lotul echipei gălăţene: Ana Maria Micu, Bianca Aron, Roxana Petre - Ana Maria Lopătaru 5 goluri, Cristina Marcu, Cristina Andriţa 9 g, Mălina Bichir 1 g, Andreea Prescură, Iulia Eiler 3 g, Iasmina Ichim 3 g, Raluca Tănasă, Mădălina Manolachi 4 g, Mădălina Mureş, Nikolina Knezevic. Nu au făcut deplasarea: Iulia Sava şi Andreea Merlă, ambele răcite.
După 12 etape, podiumul seriei A din Divizia A se prezintă astfel: 1. CSM GALAŢI 27 puncte, 2. CSM Unirea Slobozia 25 p, 3. CSU Neptun Constanţa 23 p. În ultima etapă din tur, CSM Galaţi va juca pe 5 februarie, de la ora 12.30, în sala Polivalentă Dunărea, cu CSU Neptun Constanţa.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite