18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalistele de la CSM Galaţi au mare nevoie de victorie
Handbalistele de la CSM Galaţi au mare nevoie de victorie

Liga Florilor MOL la handbal feminin continuă în Sepsi Arena din Sf. Gheorghe unde se vor disputa partidele celei de-a 14 etape, penultima din turul sezonului 2020-2021. CSM Galaţi va întâlni miercuri de la ora 10.30 pe CSM Slatina. O partidă cu miză uriaşă pentru echipa antrenată de Alexandrina Soare, care are neapărat nevoie de o victorie pentru a mai putea spera la barajul de salvare la retrogradare.
„Ne aşteaptă un nou meci şi sperăm, ca de data aceasta, să avem un rezultat favorabil. Venim după un joc mai bun contra Rapidului, avem mai mare încredere în noi şi sunt sigură că miercuri, putem face un meci foarte bun. Suntem determinate să luptăm împreună până la final, pentru a reuşi să ne atingem obiectivul. Ne dorim enorm victoria”, ne-a declarat Cătălina Cioaric, una dintre cele mai experimentate jucătoare din tabăra gălăţeană.
După 13 etape, CSM Galaţi ocupă locul 13 cu 7 puncte. Situaţia este foarte dificilă pentru fetele noastre, care se află la şase lungimi de adversara sa care ocupă locul 10 care menţine prezenţa în Ligă şi sezonul viitor şi la cinci de locurile 11 şi 12 care asigură prezenţa la baraj. Celelalte meciuri ale etapei: Activ Prahova Ploieşti - Minaur Baia Mare, SCM Craiova - Măgura Cisnădie, SCM Gloria Buzău - Gloria 2018 Bistriţa, Dacia Mioveni 2012 - HC Dunărea Brăila, HC Zalău - Rapid Bucureşti, SCM Rm. Vâlcea - CSU Cluj Napoca.


Articole înrudite