Handbalistele de la CSM Galaţi au pierdut în faţa bistriţencelor Recomandat

Joi, 15 Octombrie 2020 12:13
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liga Florilor MOL a debutat miercuri în sala Olimpia din Ploieşti. Revenite după un an în eşalonul de elită, fetele de la CSM Galaţi au întâlnit pe Gloria 2018 Bistriţa, o echipă Top 3 în sezonul precedent şi una din reprezentantele României în cupele europene. Cu patru luni de pregătire intensă, dar fără să susţină vreun amical, echipa antrenată de Alexandrina Soare nu a reuşit să pună mari probleme bistriţencelor, care au condus de la început până la sfârşit şi au obţinut o victorie facilă.
„Fetele au avut dorinţă, dar au jucat precipitat. Aşa cum am anticipat, lipsa meciurilor amicale s-a văzut, relaţiile de joc nu au funcţionat aşa cum le-am lucrat la antrenament. Un lucru firesc dacă ţinem cont că e altceva atunci când ai în faţă colegele de echipă care te cunosc şi altceva când dai peste adversare. Apărarea a funcţionat bine în special în repriza a doua, lipsa relaţiilor de joc s-a simţit cel mai mult în atac. Trebuie să recunosc că am făcut multe greşeli neforţate, am ratat din situaţii de 1-1 cu portarul advers ceea ce la acest nivel nu este permis, mai avem mult de lucru, o să ne pregătim în continuare şi sper ca la următorul turneu să jucăm din ce în ce mai bine”, ne-a declarat antrenoarea de la CSM Galaţi, Alexandrina Soare.
Rezultat final: CSM Galaţi - Gloria 2018 Bistriţa 18-24 (7-11). Lotul echipei gălăţene: Emilia Anghel, Mădălina Puşcaş - Cristina Gheorghe 1 gol, Cristina Marcu, Abigail Vălean 1 g, Cristina Andriţă 7 g, Daciana Balaban, Cătălina Cioaric 2 g, Lăcrămioara Cîlici 1 g, Alla Sheiko, Daniela Corban, Mădălina Conache 3 g, Patricia Vizitiu 3 g, Tamara Bokaric. Cel de-al doilea turneu se va disputa în perioada 29 octombrie-3 noiembrie, locaţia nu a fost încă stabilită. CSM Galaţi va juca cu HC Dunărea Brăila, CSM Bucureşti, Măgura Cisnădie şi CSU Cluj Napoca.

Sursa foto: Facebook - CSM Galaţi

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu