26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalistele de la CSM Galaţi nu concep să nu-şi ia revanşa în faţa Coronei
Handbalistele de la CSM Galaţi nu concep să nu-şi ia revanşa în faţa Coronei

Sala Polivalentă Dunărea va găzdui duminică, 10 aprilie, de la ora 11.00, partida CSM Galaţi - CSM Corona Braşov, care contează pentru cea de-a 21-a etapă din seria A a Diviziei A la handbal feminin. Duelul primelor două clasate se anunţă foarte mare şi stârneşte orgolii mari în cele două tabere. Braşovencele, la care evoluează şi gălăţeanca Sarah Darie, au învins în tur, scor 30-25, aceasta fiind şi singura înfrângere din acest sezon pentru echipa gălăţeană, dar acum vor juca sub presiune.
De partea cealaltă, fetele noastre pregătite de Valeriu Costea, care se bazează pe un sprijin consistent din partea suporterilor gălăţeni, care sunt aşteptaţi în număr cât mai mare în tribună, nu concep să nu-şi ia revanşa în faţa braşovencelor şi să ia o opţiune importantă pentru promovarea în Liga Florilor. „Jucătoarele noastre sunt extrem de motivate pentru partida de duminică. Vor neapărat să-şi ia revanşa în faţa Coronei. Sunt convins că fetele vor face un meci bun şi vor confirma forma excelentă în care se află”, a declarat antrenorul echipei CSM Galaţi, Valeriu Costea.
Celelalte meciuri din etapa a 21-a sunt: Ştiinţa Bacău - CSM Unirea Slobozia, HCF Piatra Neamţ - CSM Roman, Activ Prahova Ploieşti - CSU Neptun Constanţa, CNE Sf.Gheorghe - CSM Bucureşti II. ACS Şc.181 SSP Bucureşti şi Spartac Bucureşti stau. După 21 etape, podiumul seriei A a Diviziei A se prezintă astfel: 1. CSM GALAŢI 45 puncte, 2. CSM Corona Braşov 43 p, 3. CSM Unirea Slobozia 40 p.


Articole înrudite