25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbaliştii de la CSU Galaţi pleacă la Suceava după victorii
Handbaliştii de la CSU Galaţi pleacă la Suceava după victorii

Returul Diviziei A la handbal masculin programează în acest weekend partidele din cadrul primului turneu. Echipele din seria A, printre care se află şi CSU Galaţi, îşi dau întâlnire la Suceava în sala LPS. Băieţii antrenaţi de Florin Andronic vor juca numai două meciuri după ce CSU Târgovişte a declarat forfait şi la acest turneu şi vor încerca să câştige tot.
„Începem returul cu două meciuri grele cu Piteştiul şi Ploieştiul, contracandidatele noastre la locul doi. Suntem în grafic deocamdată şi dacă vom obţine două victorii, consider că în proporţie de 90% ne asigurăm prezenţa la turneul de baraj. Aşteptăm cu emoţii rezultatele testelor Covid-19, sper să avem lotul complet şi să obţinem cât mai mult posibil la cele două turnee din prima fază a campionatului“, ne-a declarat profesorul Florin Andronic.
Faţă de turneul precedent, a apărut o noutate la nivelul lotului de jucători: gălăţeanul Rareş Costea, care a început sezonul la HC Dobrogea Sud, a decis să se întoarcă acasă şi va debuta la CSU Galaţi, unde a evoluat mulţi ani şi tatăl său, fostul internaţional Valeriu Costea. Programul echipei gălăţene la turneul de la Suceava: CSU Piteşti - 19 februarie, ora 12.40 şi CSM Ploieşti - 21 februarie, ora 12.40. CSU Galaţi ocupă locul 4 cu 12 puncte.


Articole înrudite