26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
În sfârşit, victorie !
În sfârşit, victorie !

FC Oţelul Galaţi - Corona Braşov 2-1 (1-1)
stadion Oţelul, spectatori: 700
Au marcat: Henrique (min.7 şi min.60) respectiv Joao Felipe (autogol, min.26)
Formaţii:
Oţelul: Brăneţ - Joao Felipe (min.31 Costin), Sîrghi, Mişelăricu, D.Popescu - Filip, Cooper - Marquinhos, Sevillano (min.57 Iorga), Gavrilă (min.67 Băjenaru) - Henrique. Antrenor Constantin Schumacher.
Corona: Dănălache - Rodriguez, Ilie (min.46 Damian), Asanovici, Arce - Stănescu, V.Munteanu - Braganca, Quintanilha (min.63 Burlacu), Neacşa (min.71 Aguirre) - Coman. Antrenor: Ionel Gane
cartonaşe galbene: Joao Felipe (min.24), Henrique (min.62), Marquinhos (min.72) respectiv Stănescu (min.33), Asanovici (min.69), Braganca (min.81)
Arbitru: Paul Unimătan (Zalău)
Asistenţi: Istvan Micloş Nagy (Cluj Napoca) şi Bogdan Velicu (Bucureşti)

 

Roş-alb-albaştrii, cu o formulă inedită trimisă pe teren de antrenorii interimari Constantin Schumacher şi Daniel Florea, au început tare partida de joi după amiază şi au deschis scorul după numai şase minute de la fluierul de start prin Henrique, care a fructificat cu capul centrarea lui Gavrilă. Oţelul a desenat frumos, panamezul Cooper a impresionat prin câteva pase şi driblinguri de fineţe, tânărul Gavrilă a confirmat încrederea acordată, atitudinea tuturor a fost alta ca la precedentele partide din acestsezon. Henrique (min.14), Marquinhos (min.17) au ratat majorarea scorului pentru ca împotriva cursului jocului, vulpoiul Coman cu un şut centrare la care Joao Felipe a vrut să intervină dar şi-a introdus balonul în propria poartă.

Oţelarii nu au acuzat şocul golului stupid primit şi au continuat să atace în valuri însă au irosit alte oportunităţi prin Sevillano (min.36), Marquinhos (min.37) care a ţintit bara, Gavrilă (min.38) sau Cooper (min. 42). Repriza a doua a început după acelaşi scenariu, presiunea Oţelului a fost din ce în ce mai sufocantă şi după o oră de joc reduta braşoveană a cedat a doua oară: Marquinhos a centrat iar argentinianul Henrique, tot cu capul, a marcat golul care a adus prima victorie pentru Oţelul după o lungă perioadă de secetă. Centralul Paul Unimătan a fost depăşit complet de joc şi a creat ilaritate prin deciziile anapoda pe care le-a luat, ambele echipe solicitând câte un penalti. La finalul partidei, directorul general Narcis Răducan a afirmat că noul antrenor, cu care s-a înţeles verbal deocamdată, va fi numit şi prezentat oficial până la partida de campionat de luni cu FC Botoşani.


Articole înrudite