14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Directorul general Marius Stan spunea că jucătorii de la Oţelul se concentrează mai mult în meciurile în care pornesc cu şansa a doua. A avut perfectă dreptate, ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută confirmându-i din plin spusele. Mai întâi, oţelarii au pierdut, oarecum neaşteptat, cu Astra Ploieşti, în 16-imile Cupei României Timişoreana. Băgaţi în şedinţă de urgenţă, roş-alb-albaştrii au arătat o altă faţă. Cu o atitudine pozitivă şi o mobilizare exemplară şi împinşi de la spate de un public extraordinar, ai noştrii au controlat jocul iar în final au obţinut o victorie absolut meritată, care le consolidează poziţia de lideri în Liga I.

Declaraţii:

Marius Stan - director general Oţelul: „Mărturisesc că sunt foarte fericit pentru victorie, dar în primul rând pentru atitudine. I-am criticat până acum pentru lipsa de atitudine, dar acum n-am ce să le mai zic, aşa atitudine, jos pălăria! Şi dacă luam bătaie, văzând dăruirea băieţilor, nu i-aş fi criticat. Aşa mi-i doresc mereu, iar cu publicul acesta minunat în spate fotbalul este şi mai frumos. Mă bucur că am demonstrat că nu suntem doar un balon umflat, un fâs şi că spiritul de războinici, de luptători al jucătorilor ne poate menţine pe primul loc”.
Dorinel Munteanu - antrenor Oţelul: „Consider că echipa noastră a dovedit că merită locul pe care îl ocupă. Am fost extrem de dur cu echipa pentru că nu ne-am calificat în optimile Cupei, dar sunt bucuros pentru cele 3 puncte de astăzi. Trebuie să îmi felicit jucătorii astăzi, dar de mâine începe jocul cu Dinamo. Am demonstrat că Oţelul nu este întâmplător pe locul 1. Este rezultatul unei munci de un şi jumătate, de când sunt eu la echipă. Este meritul jucătorilor".
Cristi Sârghi - autorul golului: „A fost un meci foarte greu, cu multă încărcătură, pentru că ambele formaţii se băteau pentru prima poziţie. Ne bucurăm că ne-am menţinut pe primul loc. Suntem o echipă omogenă şi puternică pe teren propriu. Obiectivul nostru rămâne acelaşi. Ne dorim să câştigăm fiecare meci. Antrenorul ne-a zis să ne facem jocul şi să ne gândim doar la noi, nu la ce nume are adversarul".
Adrian Sălăgeanu - „Sunt foarte emoţionat pentru că am avut un meci foarte dificil. Am avut un public minunat în spate şi mă bucur enorm de mult că am câştigat. Dedic victoria mamei mele, o fiinţă specială pentru mine, şi sunt convins că suntem o echipă tot mai bună".
Sergiu Costin - „Sunt fericit pentru victorie, mă bucur în primul rând că am reuşit să bucurăm miile de oameni veniţi la stadion. Cred că suntem în mod meritat pe locul pe care suntem şi sper să stăm cât mai mult în partea fruntaşă a clasamentului".


Articole înrudite