01 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Prezentarea lotului celor de la Oţelul Galaţi pentru returul sezonului 2011-2012 a fost întreruptă preţ de mai bine de 30 de minute din cauza unor probleme apărute la reţeaua de electricitate din zonă.
Festivitatea a avut loc duminică seara în Club Divino, iar pana de curent s-a petrecut în jurul orei 22.
„Vreau să mulţumesc din inimă partidului...”
Incidentul la enervat foarte tare pe Marius Stan, preşedintele clubului gălăţean, care a considerat acest eveniment neplăcut ca fiind unul premeditat de autorităţile locale şi de cei care se ocupă de distribuirea curentului electric, în speţă Electrica SA.
”În primul rând vreau să mulţumesc din inimă partidului. Încă o dată s-a demonstrat că nu se poate face nimic în Republica Galaţi, iar orice eveniment trebuie să îl organizăm în timpul zilei. Suntem, din păcate, sub cod portocaliu, afară sunt -40 de grade şi avem vânt de peste 100 de km/h. Aceşti oameni nu au suflet, se pare că viaţa acestui copilaş nu contează. Aceşti oamenii nu se gândesc că s-ar fi putut întâmpla o nenorocire. Dacă izbucnea un incendiu? O să îmi fac campanie numai pe stadion, pentru că, în caz că se ia curentul, avem generator”, a declarat Marius Stan.
Conducerea Electrica consideră hilare acuzaţiile lui Marius Stan
Reprezentanţii Electrica SA au trimis ieri dimineaţă un comunicat prin care se scuză pentru evenimentele petrecute şi spun că pana de curent nu a fost premeditată. Avaria se pare că a fost provocată de topirea zăpezii din zona unui punct de alimentare.
”Problemele înregistrate în zona Şantierului Naval în seara zilei de duminică, 26 februarie 2012, au apărut la ora 21.53 la una dintre liniile electrice subterane de 6 kV. Avaria a fost cauzată de topirea stratului gros de zăpadă din jurul punctului de alimentare (PA 28), cantitatea mare de apă pătrunsă în sol afectând cablul LES”, se arată în comunicatul emis de cei de la Electrica. Aceştia consideră că declaraţiile lui Marius Stan sunt hilare şi că nu a fost vorba de un sabotaj.
„Electrica SDEE Galaţi îşi cere scuze tuturor consumatorilor afectaţi de acest eveniment nedorit, precum şi suporterilor clubului de fotbal Oţelul Galaţi. În ceea ce priveşte declaraţiile preşedintelui FC Oţelul, conducerea Electrica SDEE Galaţi consideră hilare acuzaţiile lui Marius Stan şi îi asigură pe toţi cei prezenţi la eveniment că nu a fost vorba nici de «sabotaj», nici despre «ceva premeditat», ci despre o avarie apărută în reţea”, se mai arată în comunicatul de presă.
Purtătorul de cuvânt al Primărie, Nicoleta Manole, a declarat că Primăria nu are niciun amestec în acest incident. ”Nu ne ocupăm de distribuirea curentului electric şi nici nu avem cunoştinţă de declaraţiile domnului Marius Stan”, a precizat Nicoleta Manole.


Articole înrudite