08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Junioarele 2 de la CSM Galaţi, victorie concludentă în Grupa Valoare, junioarele 3 de la CSS, la un pas de calificare. Sezon bun pentru CSM 2
Junioarele 2 de la CSM Galaţi, victorie concludentă în Grupa Valoare, junioarele 3 de la CSS, la un pas de calificare. Sezon bun pentru CSM 2

Cele nouă echipe gălăţene de junioare continuă seria meciurilor din Campionatul Naţional de handbal. Junioarele 2 de la CSM Galaţi antrenate de Sanda Asandei au pornit lansat în Grupa de Valoare, reuşind o victorie categorică în deplasare cu CSS Bacău, 36-15. Au marcat pentru echipa gălăţeană: Andreea Prescură 6 goluri, Mălina Bichir 5 g, Crina Gogan 4, Sorana Chiriac 4 g, căpitanul echipei de junioare 3 care a debutat la junioare 2, Mihaela Tănasă 4, Andreea Merlă 3, Iulia Eiler 2, Elena Ciuntu 2, Alessia Asandei 2, Flavia Călina 2, Laura Podaşcă 1, Ioana Ciolacu 1. În Grupa Speranţe, Handbal Art, antrenor Gabriela Artene a reuşit o victorie fără dubii în deplasare cu LPS Roman, scor 31-17.
La junioare 3 se dă o bătălie aprigă pentru locul 3, ultimul care asigură calificarea în Grupa de Valoare. Aşa cum anticipam, CSS Galaţi, antrenor: Adina Oprea, care în weekend a învins pe teren propriu formaţia CSS Tulcea, scor: 27-16, se află în pole-position cu două etape înainte de terminarea primei faze a campionatului. La rândul lor, artistele antrenate de Mădălina Postelnicu au repurtat o victorie concludentă acasă cu HC Dunărea Brăila, scor final: 39-21. Nu în ultimul rând trebuie apreciată evoluţia celor de la CSM 2, antrenori: Alexandrina Soare şi Sergiu Mărcuţ, cu un lot format în majoritate din junioare 4, care au terminat pe locul 5, după 11 victorii şi 4 remize din 20 partide. În ultima rundă, CSM 2-CSS Slobozia 22-22. Marcatoare: Anais Soare 9 g, Cosmina Dănilă 4, Iris Baştină 3, Oana Dobrea 2, Denisa Iorga 2, Elena Teacă 2. Liderul autoritar al grupei B, CSM 1 - antrenor Sanda Asandei, care are 19 victorii din 19 meciuri disputate a avut etapă liberă în weekend şi este deja calificată în Grupa Valoare.
La junioare 1 s-au înregistrat rezultatele: CSM Galaţi - CSS 1 Constanţa 30-33, în Grupa Valoare respectiv CSS Galaţi - Handbal Art 23-25, în Grupa Speranţă.


Articole înrudite