25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Junioarele 3 de la CSM Galaţi au devenit vicecampioane naţionale. „Nepoţica” Arianna Ardeleanu a fost desemnată cel mai bun portar de la turneul final
Junioarele 3 de la CSM Galaţi au devenit vicecampioane naţionale. „Nepoţica” Arianna Ardeleanu a fost desemnată cel mai bun portar de la turneul final

A fost o săptămână extraordinară pentru handbalul juvenil feminin gălăţean!

În perioada 24-28 mai, la Bistriţa Năsăud, în „TeraPlast Arena”, o super modernă sală Polivalentă ultradotată, un exemplu care ar trebui să dea de gândit şi să pună în mişcare şi autorităţile gălăţene şi ceilalţi factori pentru a avea şi Galaţiul pe viitor aşa ceva, s-a desfăşurat turneul final Valoare al Campionatului Naţional rezervat junioarelor 3 Mobexpert.

Oraşul de la Dunăre a fost reprezentat cu onoare la „masa bogaţilor” de CSM Galaţi. „Nepoţelele” antrenate de profesorul Viorel Alexandru au făcut un turneu excelent, eforturile tuturor fiind încununate de cucerirea medaliilor de argint. Gălăţeanca Arianna Ardeleanu a fost desemnată de organizatori cel mai bun portar al competiţiei. Echipa noastră a înregistrat rezultatele: 26-25 (15-14) cu CSM Bucureşti, 32-28 (13-14) cu Academia Junior Ploieşti, 29-25 (17-14) cu Grupul Şcolar Energetic Rm. Vâlcea, rezultate ce le-au adus locul 1 în grupa B, 34-31 (17-16) cu CSM Ploieşti, în semifinale, şi 22-26 (13-14) cu CSM Corona Braşov, în finala mare.

Am preluat echipa în luna august, am muncit mult şi am avut un parcurs foarte bun, am întâlnit adversari redutabili în fiecare fază a campionatului şi nu am pierdut decât trei meciuri, cu Bute la Brăila, cu CSM Bucureşti la Galaţi, în condiţii speciale, s-au accidentat Ardeleanu şi Bucner, şi finala de azi, Corona a fost echipa cu experienţă mai mare, pentru fetele noastre a fost prima participare la turneul final şi asta a decis campioana. Aducem la Galaţi titlul de vicecampioană şi medaliile de argint, este un rezultat de care suntem mândri toţi cei implicaţi”, ne-a declarat antrenorul vicecampioanei României, Viorel Alexandru.

Lotul de jucătoare: Arianna Ardeleanu, Maria Bercaru - Bianca Avram, Diana Muşat, Patricia Lupu, Alexia Bucner, Delia Ghimpu, Atena Zahei, Marina Lupaşcu, Xenia Gheorghiţă, Alexandra Postolache, Larisa Toma, Elena Retegan, Maya Darie, Simona Pavel, Denisa Munteanu, Andreea Codreanu şi Adina Cociug. Delegatul echipei a fost profesorul Manuel Ivan. CSM Galaţi este vicecampioana României sezonul 2022-2023.

Felicitări tuturor celor care au contribuit la acest rezultat deosebit pentru sportul gălăţean!

  • Galerie Foto:

Articole înrudite