05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Junior Galaţi şi Luceafărul Brăila, laureate la Cupa de Iarnă
Junior Galaţi şi Luceafărul Brăila, laureate la Cupa de Iarnă

La sfârşitul anului, timp de două zile, sala de sport din Şendreni a găzduit o interesantă competiţie de minifotbal, cu participarea a 12 echipe: şase din Galaţi şi tot atâtea din Brăila, la două categorii de vârstă, competiţia fiind intitulată „Cupa de Iarnă”. La categoria Under 7, echipa gălăţeană a Şcolii de Fotbal Junior, antrenor Ionuţ Niculcea a a înregistrat numai victorii: 1-0 cu Stars Brăila, 4-0 cu Dacia Unirea Brăila, 3-0 cu Luceafărul Brăila, 4-1 cu Fortuna Galaţi (organizatoarea turneului, echipă patronată de Pavel Vlad, fost antrenor la Metalosport) şi 9-0 cu Liceul Sportiv, golaveraj: 21-1 şi s-au clasat pe primul loc.
Iată şi lotul  de jucători utilizat de Junior: Edi Buruiană, Gabriel Ghiţun - David Constantinescu, Paul Raicu, Vlăduţ Aurică, Mario Bercaru, Robert Dinu, Ricardo Manea, Sebastian Mirică, Alex Zaharia, Paul Flutur, Călin Haret şi Bogdan Damian.
La categoria Under 8 au câştigat cei de la Luceafărul Brăila. Aceştia au fost urmaţi în clasament, de concitadinii de la Dacia Unirea şi Stars şi de cele trei echipe gălăţene: Fortuna (antrenor Cristi Ilie), Liceul cu Program Sportiv (antrenor: Andrei Apostol şi Junior. Organizatorii au premiat toate echipele participante cu cadouri şi diplome.


Articole înrudite