29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mădălina Puşcaş: „Am ales CSM Galaţi fiindcă este un club cu istorie în handbal, am încredere în proiectul propus, sunt sigură că ne vom atinge obiectivul”
Mădălina Puşcaş: „Am ales CSM Galaţi fiindcă este un club cu istorie în handbal, am încredere în proiectul propus, sunt sigură că ne vom atinge obiectivul”

Cu gândul la Liga Florilor Mol, conducerea CSM Galaţi a continuat campania de transferări. Cel de-al treilea transfer din această perioadă a fost perfectat la începutul acestei săptămâni. Este vorba de Mădălina Lavinia Puşcaş, 28 ani, 175 cm, care evoluează pe postul de portar şi în sezonul 2019-2020 a evoluat în 24 de partide pentru Madeira, echipă din prima divizie din Portugalia. Jucătoarea, care a semnat un contract pe un an de zile cu gruparea antrenată de Alexandrina Soare are un CV bogat, ea mai evoluînd în carieră pentru formaţiile: HCM Baia Mare, HCM Rm. Vâlcea, Haukar din Islanda, Kisvardai din Ungaria, CSM Slatina şi Gloria Buzău.
„Revin în România cu mare drag de fiecare dată, indiferent de zona ţării sau de echipă. Am ales CSM Galaţi fiindcă este un club cu istorie în handbal, indiferent de oscilaţiile avute în trecut şi pentru că am încredere în proiectul propus. Staff-ul tehnic de asemenea este implicat cu tot sufletul în fenomenul numit handbal şi sunt sigură că împreună vom atinge obiectivul acestui sezon”, ne-a declarat Mădălina Puşcaş. Echipa noastră, care se pregăteşte pentru turneul de promovare, a mai făcut anterior două achiziţii: internaţionala muntenegreancă, Nikolina Knezevic, 20 ani, de la Buducnost Podgorica, şi Mădălina Conache, 26 ani, care în ultimul sezon a evoluat la Minaur Baia Mare.


Articole înrudite