02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mihai Ciobanu - antrenor Metalosport: „Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor”
Mihai Ciobanu - antrenor Metalosport: „Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor”

Rep.: - Aţi obţinut a 3-a victorie din retur. Cum a fost partida cu FC Snagov?

Mihai Ciobanu: - Nu am fost mulţumit de prestaţia elevilor mei în prima repriză, cred că emoţiile şi-au spus cuvântul. Am avut şansă şi portarul nostru ne-a ţinut în joc prin  câteva intervenţii extraordinare. La pauză am vorbit  cu băieţii, am făcut schimbări şi până la urmă ne-am impus cu 2-0.

 

Rep.: - Mai aveţi emoţii în ceea ce priveşte evitarea retrogradării?

Mihai Ciobanu: - Normal că mai avem. Suntem 4 echipe care încercăm să evităm ultimul loc retrogradant. Mai sunt 3 etape în care încercăm să cucerim cât mai multe puncte. Este cert că noi am trecut două examene cu Mangalia şi Snagov şi mai avem un meci foarte greu acasă cu Viitorul Domneşti. Punctele pe care le putem acumula şi cu echipele din mijlocul clasamentului ne-ar fi foarte utile.

 

Rep.: - S-a format un colectiv frumos la Metalosport. Aveţi aproape numai jucători gălăţeni, cei mai mulţi formaţi la Oţelul. Ar putea fi Metalosport continuatoarea Oţelului în cazul nedorit al falimentului fostei campioane?

Mihai Ciobanu: - Nu vreau să mă hazardez în afirmaţii. Băieţii care sunt acum la Metalosport trebuie să fie puţin mai responsabili pentru a menţine echipa în eşalonul al treilea al fotbalului românesc. Nu este problema mea ce se întâmplă cu Oţelul, însă jucătorii noştri trebuie să conştientizeze că este foarte important pentru ei ca echipa să se salveze de la retrogradare.

 

Rep.: - Ce se va întâmpla cu echipa din vară încolo?

Mihai Ciobanu: - Fiecare trebuie să aibă propriile aspiraţii. Acestea trebuie însă să fie proporţionale cu posibilităţile pe care le are. În mod realist, factorul financiar este determinant, Metalosport şi-ar dori să fie printre protagonistele seriei noastre din Liga a 3-a. Aici sunt jucători care nu aveau loc în Liga 1 şi Metalosport le-a întins o mână, iar ei trebuie să confirme încrederea acordată. Deocamdată sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, dar abia la finalul sezonului vom trage linie.


Articole înrudite