28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Nicoleta Petre: „Vreau să câştig o medalie cu junioarele, să debutez în scurt timp în Liga Florilor şi să ajung la echipa naţională de senioare. Îmi doresc să iau notă mare la bac şi să urmez Academia”
Nicoleta Petre: „Vreau să câştig o medalie cu junioarele, să debutez în scurt timp în Liga Florilor şi să ajung la echipa naţională de senioare. Îmi doresc să iau notă mare la bac şi să urmez Academia”

Seria de interviuri cu speranţele handbalului gălăţean continuă. Astăzi, facem cunoştinţă cu brăileanca Nicoleta Petre, portar la echipa de junioare 1 de la CSM Galaţi, antrenor Sanda Asandei, şi elevă în clasa a 12-a la LPS Galaţi.
- Cum ai început şi ce reprezintă handbalul pentru tine?
Am început handbalul la LPS Brăila. În clasa a II-a, domnul antrenor Alexandru Viorel a venit la şcoala unde învăţam pentru a ne propune să mergem la handbal. Pe această cale vreau să îi mulţumesc pentru munca pe care a depus-o cu mine şi pentru că m-a susţinut mereu în tot ceea ce am făcut. Acum pot zice că handbalul a devenit pentru mine un stil de viaţă de la care cu greu aş mai putea renunţa.
- Care este idolul tău?
Nu am un idol, dar o apreciez foarte mult pe Tess Wester.
- Care sunt cele mai bune prietene din lumea handbalului?
Am multe fete cu care mă înţeleg din diferite locuri ale ţării, cred că ăsta este un avantaj atunci când faci handbal, mereu poţi cunoaşte oameni frumoşi cu care să legi legături chiar şi pe viaţă.
- Care este cea mai amuzantă amintire?
Sunt multe, ultimele seri din cantonamente cred că sunt cele mai amuzante, atunci avem timpul necesar să ne strângem toate, să povestim şi să râdem.
- Dar cel mai greu moment...
Au fost foarte multe, aşa e în sport, mereu o să dăm peste obstacole. Cred că cel mai greu moment al meu a fost vara trecută când mi s-au întâmplat multe lucruri şi am fost la un pas de a renunţa, mă bucur că am ajuns la Galaţi şi vreau să le mulţumesc fetelor şi «profei» pentru că m-au primit cu braţele deschise.
- Ce-ţi place să faci în timpul liber?
Îmi place să citesc, să ascult muzică şi în vacanţe ador să merg la mare.
- Ce-ţi place să mănânci?
Încerc să am o alimentaţie cât mai echilibrată, dar pot spune că îmi plac pastele carbonara.
- Ce muzică asculţi?
Ascult aproape orice gen de muzică.
- Actriţa/ actorul/ filmul preferate?
Actriţa mea preferată este Maia Morgenstern, iar filmul preferat este „The Pursuit of Happyness“.
- Care sunt planurile de viitor?
Pe termen scurt, vreau să câştig o medalie cu junioarele 1 şi să debutez în Liga Florilor cât mai curând posibil. Pe termen lung obiectivul meu este să ajung la echipa naţională de senioare, cred că ăsta este cel mai mare privilegiu pentru un sportiv, iar eu vă promit că indiferent de obstacole nu o să renunţ şi o să muncesc de 10 ori mai mult pentru a ajunge acolo. Cât despre şcoală, îmi doresc să promovez examenul de bacalaureat cu o notă cât mai mare şi să intru la facultatea de drept.


Articole înrudite