28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Novak Djokovic a anunţat că a fost testat pozitiv cu Covid-19
Novak Djokovic a anunţat că a fost testat pozitiv cu Covid-19

Agenţia AFP informează că sârbul Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a anunţat marţi că a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Djokovic este a şasea persoană infectată cu Covid-19 dintre participanţii la Adria Tour, eveniment organizat de tenismanul sârb, care a programat în weekendul trecut etapa a doua, la Zadar (Croaţia). Djokovic a plecat rapid de la Zadar la Belgrad, unde a fost testat în cursul dimineţii de luni.
Într-un comunicat difuzat de presa locală, Djokovic a indicat că atât el, cât şi soţia sa au fost infectaţi, în timp ce în cazul copiilor rezultatele testelor au fost negative, scrie Reuters. „Când am ajuns la Belgrad, am mers să fim testaţi. Rezultatul meu este pozitiv, la fel al Jelenei (soţia sa), în timp ce rezultatele copiilor noştri sunt negative. Regret profund fiecare caz individual de infectare. Voi rămâne în autoizolare următoarele 14 zile şi voi repeta testul peste cinci zile“, a precizat jucătorul sârb de 33 ani , care nu prezintă deocamdată nicio simptomă.
Un alt tenisman sârb, Viktor Troicki, a anunţat luni seară că el şi soţia sa însărcinată au fost testaţi pozitiv la Covid-19, alăturându-se astfel bulgarului Grigor Dimitrov şi croatului Borna Coric pe lista jucătorilor şi apropiaţilor acestora infectaţi după participarea la Adria Tour.", a declarat jucătorul sârb de 33 ani, care nu prezintă nicio simptomă deocamdată.


Articole înrudite