15 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ultimele şapte etape rămase din Liga I se anunţă de foc. Duminică, de la ora 16.00, trupa lui Dorinel Munteanu va întâlni în deplasare pe Gloria Bistriţa. La prima vedere, gazdele, care marţi seara au disputat semifinala Cupei României cu Dinamo, scor final 0-2, par mai obosite dar cu siguranţă directorul tehnic Florin Halagian şi antrenorul Nae Manea vor schimba radical 11-le de start. „În ultimul timp toate echipele îşi menajează jucătorii înaintea meciului cu noi şi asta mă face să cred că va fi un joc greu din toate punctele de vedere. Este un joc normal de campionat şi mergem să facem un joc bun. Am un respect pentru domnul Halagian, mi-a fost antrenor, dar la ora jocului orice respect rămâne deoparte, important pentru mine şi pentru echipă este să ne atingem obiectivul. Nu mai zic că şi un punct este bun pentru că după aia se interpretează. Nu suntem favoriţi dar sper să mă ţin de cuvânt împreună cu echipa şi să nu mai pierd niciun joc până la final”, a declarat antrenorul principal al liderului Ligii I, Dorinel Munteanu.
Singura absenţă din lot va fi cea a lui Paraschiv, care se speră să-şi reia antrenamentele la capacitate normală abia de săptămâna viitoare. Va reveni în lot Neagu, care la jocul cu Dinamo a fost pedepsit şi trimis în tribună.

S-a făcut lumină

Sărbătorile Pascale au adus normalitatea pe stadionul Oţelul. Miercuri seara, o comisie venită de la Bucureşti, după o verificare atentă, a dat avizul de funcţionare pentru nocturna de 1400 lucşi, care a costat 700.000 de euro. „Suntem fericiţi că am reuşit să inaugurăm instalaţia de nocturnă, dar până la urmă era un lucru normal, care trebuia să se întâmple cu mulţi ani în urmă. Meciul cu Craiova va fi primul în nocturnă şi aşteptăm un public cât mai numeros la stadion”, a precizat directorul general Marius Stan.

Articole înrudite