25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
O victorie consistentă pentru băieţii lui Florin Ignat
O victorie consistentă pentru băieţii lui Florin Ignat

United Galaţi nu a avut nicio emoţie în meciul din etapa a treia cu Clujana Cluj Napoca. Oaspeţii au venit la Galaţi cu o echipă formată din doar cinci jucători de câmp, iar United nu şi-a menajat deloc adversarii. În doar 4 minute, United a marcat de trei ori şi a rezolvat practic problema învingătoarei. Până la pauză, s-a făcut 6-1, iar în repriza a doua gălăţenii au mai marcat de şase ori. S-a încheiat 12-1 pentru United, care a ajuns la trei victorii din trei meciuri în campionat. Lotul folosit: Păduraru, Wellington Nene, revenit după o intervenţie chirurgicală - Burdujel, Laşcu, Nuno Coco, Crăciun, Cojoc, Borges, Rafinha, Cireş, Tudose, Cojocaru, un junior de 18 ani din Moldova, care a debutat cu gol, Petică, Boubătrân. Pentru echipa noastră au marcat: Coco, Crăciun - 2 goluri, Rafinha - 3, Cojocaru, Petică, Laşcu - 3, Cireş. După etapa viitoare, pe 7 octombrie la Vicov, United va juca trei partide foarte dificile, cu Autobergamo Deva, Informatica Timişoara, ambele pe teren propriu şi Odorheiu Secuiesc. Vestea bună pentru antrenorul Florin Ignat este că acum are tot lotul la dispoziţie.
Declaraţii:
Wellington da Silva Nene - jucător United Galaţi: „E bine pentru antrenor că are toţi jucătorii să facă antrenamentele, să lucrăm. Aşa e bine şi ne pregătim pentru meciurile grele, Deva, Timişoara, Odorhei. Meciuri foarte grele pe care trebuie să le câştigăm”.
Florin Ignat - antrenor United Galaţi: „Foarte, foarte greu. Dar eu am maximă încredere în băieţi şi cu siguranţă vom fi pregătiţi pentru toate meciurile care vor veni”.
Din păcate, deşi a câştigat toate meciurile din acest sezon, penalizarea de 3 puncte stabilită de Federaţia Română de Fotbal la începutul campionatului face ca United să nu fie lider în campionat, ci doar pe locul al treilea, la un punct în spatele echipelor din Deva şi Timişoara.

Sursa foto: Facebook - CS United Galati


Articole înrudite