27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Trupa lui Ewald Lienen a pierdut partida de la Chiajna cu Viitorul, după o primă repriză catastrofală, şi este foarte posibil să ierneze pe loc retrogradabil.
Deşi cu toţii ne-am pus mari speranţe, roş-alb-albaştrii ne-au dezamăgit chiar de Sărbătorile Galaţiului. Oţelarii au avut o evoluţie penibilă, mai ales în primele 45 de minute, când nu au tras niciun şut pe spaţiul porţii lui Balauru, care a şomat. Viitorul a profitat din plin de apatia din tabăra gălăţeană şi a marcat de patru ori în prima repriză, câte o dublă Mitrea şi Axente.
S-au trezit prea târziu
Muştruluiţi serios la cabine, oţelarii au ieşit decişi de la cabine dar revirimentul s-a produs abia în ultimul sfert de oră când Henrique, aflat la a 5-a reuşită de la venirea la Oţelul şi Sipovici au mai redus proporţiile dezastrului. Şi chiar dacă în ultimul minut de prelungiri, constănţeanul Bejan în încercarea de a respinge lobul lui Henrique şi-a introdus balonul în propria poartă, Oţelul a pierdut un meci foarte important în faţa unei contracandidate la retrogradare şi se află pe locul XV cu 14 puncte, o zestre foarte săracă ce preveteşte o vacanţă de iarnă scurtă şi plină de griji.
Viitorul Constanţa - Oţelul Galaţi 4-3 (4-0)
stadion „Concordia” Chiajna
Au marcat: Mitrea (min. 6 şi min.39), Axente (min.20 şi min.22) respectiv Henrique (min.74), Sipovici (min.77), Bejan (min.90+3 autogol)
Formaţii:
Viitorul: Balauru - Bejan, Larie, Mitrea, Toşca - Băluţă, Benzar (min.74 Daminuţă), Al. Lazăr, Nikolov - Gavra, Axente (min.63 N.Dică). Antrenor: Bogdan Vintilă.
Oţelul: Brăneţ - Milea, Sîrghi, Sipovici, Murgoci (min.32 Mişelăricu) - Cooper, Filip - Iorga, Băjenaru (min.56 Gavrilă ; min.79 Tudorie), Marquinhos - Henrique. Antrenor: Ewald Lienen.
cartonaşe galbene: Sîrghi (min.15)
Arbitru: George Rădulescu (Bucureşti)
Asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) şi Eduard Florin Ungureanu (Bucureşti)


Articole înrudite