25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Derbiul primei etape a returului Ligii I la futsal a avut loc sâmbătă dimineaţa în Sala Polivalentă Dunărea şi a adus faţă în faţă formaţiile United Galaţi şi Futsal Klub Odorheiul Secuiesc. Cele două echipe au confirmat toate aşteptările şi au oferit o partidă spectaculoasă, cu multe ocazii la cele două porţi, goluri spectaculoase şi răsturnări de situaţie pe tabela de marcaj. Prima repriză s-a jucat super tacticizat şi, în ciuda ocaziilor, nu s-a marcat. La reluare, jocul a căpătat sare şi piper, spre deliciul spectatorilor prezenţi în tribună. United a deschis scorul prin Cojoc (min.24). Momentul psihologic l-a constituit ocazia uriaşă irosită de Apostol. Şi în loc de 2-0, oaspeţii ne-au surprins pe contraatac şi au restabilit egalitatea. Unul din internaţionalii din lotul echipei oaspete, Szocs, şi-a demonstrat din plin calităţile şi şi-a adus echipa în avantaj, cu un gol de kinogramă, mingea a lovit mai întâi bara şi apoi a intrat în poartă, pentru ca Biro să mărească diferenţa. Cojoc a reuşit şi el dubla şi apoi a trecut pe lângă egalare. Odorheiul a mai punctat odată prin Szocs, Tudose a replicat imediat, pe final gălăţenii au atacat în superioritate dar, în ciuda eforturilor făcute şi a oportunităţilor avute n-au izbutit să egaleze. Trebuie remarcată evoluţia foarte bună a celor doi portari, Toniţa respectiv Klein.
„Am controlat meciul în cea mai mare. Sunt dezamăgit şi cu toţii avem un gust amar după această înfrângere. Vreau să-i felicit pe toţi băieţii, s-au dăruit, au luptat şi au vrut să obţină un rezultat pozitiv. După cum au decurs ostilităţile, nu aş fi fost mulţumit nici cu un rezultat de egalitate. Din păcate, am păcătuit la ultima pasă, acolo în faţa porţii au fost situaţii la limită în care ne-a lipsit şi şansa”, ne-a declarat antrenorul de la United, David Asandei.
După încheierea partidei, oficialii echipei din Odorhei au dat dovadă de fair-play, recunoscând că au câştigat cu şansă. Rezultat final: United -FK Odorheiul Secuiesc 3-4 (0-0). Lotul gălăţean: Toniţa - Cojoc, Apostol, Bâgu, Ivan, Grecu, Buleandră, Iorga, Cireş. Pe bancă s-au mai aflat: Popliacă - care nu a putut evolua din cauza unei accidentări, Salichi şi Dodan. United se menţine pe locul IV şi va mai juca în acest an cu Dunărea Călăraşi, pe 7 decembrie, în deplasare.


Articole înrudite