28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oțelul a mai transferat trei jucători
Oțelul a mai transferat trei jucători

După primele patru etape din eșalonul secund, SC Oțelul ocupă locul 5 cu 8 puncte provenite din două victorii și două remize. Managerul tehnic Dorinel Munteanu nu a fost mulțumit în totalitate și așa cum a anunțat a făcut schimbări în lot. La începutul acestei săptămâni au mai fost parafate trei transferuri pe posturile considerate deficitare.
Ucraineanul Yevgen Bokhashvili, 29 de ani, 1,82 metri, atacant, transferat la Oțelul după ce în ultimul sezon a jucat în prima ligă din Vietnam. Născut la Dnipro, Bokhashvili a evoluat pentru 8 sezoane în campionatul Ucrainei, în 5 dintre acestea în prima ligă, iar în alte 3 în liga secundă. Dnipro Dnipropetrovsk, Karpaty Lviv, Volyn Lutsk, Naftovyk Okhtyrka și Rukh Vynnyky sunt echipele pentru care a evoluat în Ucraina. În sezonul 2014-2015, a făcut parte din lotul lui Dnipro Dnipropetrovsk care a jucat finala Cupei UEFA, pierdută în fața celor de la FC Sevilla. Au urmat două sezoane în Georgia și Belarus, pentru ca apoi, Bokhashvili să plece în Asia, acolo unde a jucat în primele ligi ale Maleziei, Indoneziei și a Vietnamului. Ucraineanul a evoluat pentru naționalele de tineret ale țării sale, pentru care a marcat două goluri.
Dan Panait, 25 ani, care evoluează pe postul de fundaș stânga, vine la echipa noastră de la FC Brașov, după ce în cariera sa a mai evoluat pentru FC Viitorul, Concordia Chiajna, Chindia Târgoviște și Farul Constanța. Panait are 12 meciuri și un gol marcat în Liga 1, pe când juca pentru Concordia Chiajna, plus 57 de prezențe în Liga 2. Crescut la Academia Hagi, Panait este fost internațional Under-17 și Under-19, cu trei prezențe și două pase decisive în Youth League.
Ionuț Ilieș, 20 ani, care evoluează pe postul de fundaș dreapta, a jucat la nivel de copii și juniori pentru CSS 2 Baia Mare, Sporting Recea, FC Kiss Baia Mare. A ajuns apoi la „U” Cluj, echipă pentru care a bifat 12 meciuri în Liga a II-a și unul în Cupa României. Ilieș vine la Oțelul de la SCM Zalău, unde fusese împrumutat de către Universitatea Cluj.


Articole înrudite