29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul a remizat la debutul în Liga a 2-a
Oţelul a remizat la debutul în Liga a 2-a

Atmosferă de sărbătoare sâmbătă pe stadionul Oţelul. Delia a încălzit atmosfera şi peste 10.000 de spectatori au înfruntat canicula pentru a asista la partida dintre SC Oţelul Galaţi şi Politehnica Iaşi din prima etapă a Ligii a 2-a.

Oţelarii au intrat pe teren cu un trac firesc, ieşenii au încercat să profite şi au pus presiune în primele 10 minute. Uşor-uşor, încurajaţi de suporterii gălăţeni, roş-alb-albaştrii au început să lege jocul şi au irosit cea mai mare ocazie în min.37 când şutul lui Cîrjan din apropierea punctului de la 11 metri a fost scos incredibil de golkeaper-ul lui Poli, Knoflach.

Repriza a doua a început cu ocazia importantă irosită de oaspeţi prin A.Roman, dar oţelarii au replicat prompt prin Nica, Yabre sau Adăscăliţei, dar tabela de marcaj a rămas imaculată. „Nu sunt mulţumit nici de joc, nici de rezultat. Am pregătit altfel meciul. Chiar dacă suntem o echipă nou-promovată, mi-aş fi dorit să ne prezentăm altfel. Am avut în faţă o formaţie cu experienţă în Liga a II-a, dar aşteptam altceva de la jucătorii mei. Majoritatea jucătorilor au corespuns, dar unii nu. Mă gândesc la ceea ce trebuie să fac pe viitor ca să mulţumim publicul şi să câştigăm puncte, mai ales pe teren propriu. Au fost jucători care m-au mulţumit, au făcut foarte multe, dar şi câţiva jucători în privinţa cărora vom lua o decizie în această săptămână. Timpul este contra mea, vreau să mă prezint altfel la meciul cu Dinamo. Jucătorii nu au fost apăsaţi în vreun fel, am spus că eu sunt responsabil pentru rezultatele negative. Unii dintre jucători trebuie să se trezească, să facă mai mult pentru această echipă. Nu merge aşa!”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Oţelul a folosit formula: Dur-Bozoancă - Rus, Yabre, Azinovic, Nedelea - Jardan, Markovic (min.57 Adăscăliţei), Gorovei (min.82 D.Cireş) - Nica, Cîrjan (min.83 Berisha), Mitoi (min.63 Maxim). Oţelul va juca în runda a doua în deplasare cu Dinamo Bucureşti.


Articole înrudite