04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul dispută finala cu Poli Timişoara
Oţelul dispută finala cu Poli Timişoara
Cele trei aspirante la câştigarea campionatului - Oţelul, Poli Timişoara şi FC Vaslui - au disputat luni după-amiază partidele din cadrul antepenultimei etape a sezonului 2010-2011. Trupa lui Dorinel Munteanu s-a deplasat la Chiajna unde, aşa cum se anticipa, nu a fost primită cu flori, ci din contră, a avut mult de furcă cu Victoria Brăneşti, formaţie care deşi de la anul va evolua în eşalonul secund, şi-a dat viaţa pe teren, aşa cum s-a întâmplat de altfel şi în tur. Chiar dacă au trecut prin ceva emoţii, roş-alb-albaştrii au dat dovadă că alcătuiesc o echipă solidă şi au reuşit să obţinută o victorie cu forcepsul la una dintre ultimele faze ale jocului. Poli Timişoara a obţinut o victorie lejeră pe teren propriu cu o altă retrogradată, Unirea Urziceni, scor 3-1, iar FC Vaslui s-a încurcat la Ploieşti în faţa Astrei, scor 1-1. Aşa cum le stă în obicei, patronii celor două contracandidate, Marian Iancu şi Adrian Porumboiu, au criticat vehement pe toată lumea, părerea lor fiind că se fac cărţile ca Oţelul să iasă campioană. Cu două etape înainte de finalul campionatului, situaţia în fruntea clasamentului se prezintă astfel: 1. OÞELUL GALAÞI 64 p, 2. Poli Timişoara 63 p, 3. FC Vaslui 59 p. Trupa lui Dorinel Munteanu mai are de jucat cu Timişoara (duminică 15 mai, ora 20.00), finala campionatului, şi cu Astra Ploieşti, în deplasare. În ultima etapă, bănăţenii vor primi vizita lui Dinamo. 

Declaraţii:
Dorinel Munteanu - antrenor Oţelul : „Felicit echipa pentru că a crezut până în ultimul moment în victorie. Suntem la 180 de minute de un vis care poate deveni realitate. Am câştigat meritat. Sper ca la jocul cu Timişoara să pot folosi cel mai bun 11. Am avut multe ocazii să facem 2-0, repriza secundă a fost la discreţia noastră. A fost să fie ca în min. 90 să marcăm golul decisiv şi să ne bucurăm enorm pentru acest rezultat. Noi am dus o luptă cinstită, o luptă onestă”.
Laurenţiu Buş - jucător Oţelul: „Suntem mai aproape de titlu, dar trebuie să rămânem pe primul loc şi la sfârşitul campionatului. Sperăm şi suntem pregătiţi să rezistăm până la final. Sunt sigur că o să pregătim aşa cum trebuie meciul cu Timişoara, iar de Liga Campionilor ar trebui să vorbim după acest meci. Pe noi nu ne interesează ce face Timişoara sau Vasluiul, important e ce facem noi”.

Articole înrudite