07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul îşi face temele conştincios pentru baraj, Sporting a intrat mai devreme în vacanţă
Oţelul îşi face temele conştincios pentru baraj, Sporting a intrat mai devreme în vacanţă

Liga a 3-a la fotbal a programat sâmbătă partidele penultimei etape din play-off-ul 1-4. SC Oţelul Galaţi a primit vizita celor de la CSM 2007 Focşani, iar lovitura de începere a fost dată de campionul Silviu Ilie, cu acest prilej fiind sărbătoriţi cei 11 ani care s-au împlinit pe 15 mai de la câştigarea titlului de campioană a României. Publicul gălăţean a revenit lângă echipă, a creat o atmosferă caldă, iar roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu i-au răsplătit cu o evoluţie consistentă şi o victorie concludentă în perspectiva examenelor care îi aşteaptă la barajul de promovare pentru eşalonul secund. Oţelul a obţinut victoria la scor de forfait, 3-0, au marcat: Panaite, autogol în prima repriză, şi Cisotti şi Cîrjan, din penalty în partea a doua.
Managerul tehnic Dorinel Munteanu a folosit formula: Ursu - Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea - Adăscăliţei, Jardan, D.Cireş - Cisotti, Cîrjan, Nica. Au mai intrat: Farcaş, Savu, Nistor, Cricimar, Green. Situaţia din clasament se prezintă astfel: 1. SC OŢELUL GALAŢI 67 puncte, 2. CSM 2007 Focşani 58 p, 3. Aerostar Bacău 39 p, 4. Metalul Buzău 36 p. În ultima etapă, vineri, 20 mai, Oţelul se va deplasa la Metalul Buzău. Echipa gălăţeană şi-a aflat adversara din semifinalele barajului, este vorba de Foresta Suceava, ocupanta locului 2 din seria 1.

Prima înfrângere din play-out

Pe „Lieşti Arena” a avut loc partida dintre Sporting şi CSM Rm. Sărat care a contat pentru cea de-a 9-a etapă din play-out-ul seriei a 2-a din Liga a 3. Surprinzător, oaspeţii s-au impus la limită cu un gol înscris în min.23. „Am jucat lamentabil astăzi. A fost cel mai slab meci al nostru din acest an”, ne-a spus foarte supărat preşedintele Dorinel Matei.
Sporting a început meciul cu 11-le: A.Brăneţ - Ştefănescu, Voicu, Maftei, Năstase - Munchiu, Mihu, Stan, Sevastian - Iancu, Grigoraş. Au mai jucat: Bîrlădeanu, Cucu, Chiriac şi Călin. Clasamentul din play-out 5-10 este următorul: 5. SPORTING LIEŞTI 45 puncte, 6. Viitorul Ianca 41 p, 7. Dinamo Bacău 35 p, 8. CSM Rm. Sărat 31 p, 9. CS Făurei 11 p, 10. Sportul Chiscani 9 p.


Articole înrudite