28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul primeşte vizita FCSB-ului în Cupa României
Oţelul primeşte vizita FCSB-ului în Cupa României

Cupa României Betano la fotbal programează joi, 10 noiembrie, ultimele meciuri din cea de-a 2-a etapă. Stadionul Oţelul va găzdui de la ora 21.00 confruntarea SC Oţelul Galaţi - FCSB. Cu siguranţă un meci aşteptat cu interes de suporterii gălăţeni care se aşteaptă să umple până la refuz tribunele. Stările de spirit sunt diferite în cele două tabere, oţelarii au pierdut în deplasare cu Unirea Slobozia în eşalonul doi, în timp ce echipa oaspete şi-a adjudecat derbiul cu Rapid Bucureşti.
„De la bun început am spus că tratăm foarte serios Cupa României. Aşa trebuie să facă o echipă profesionistă. Am pierdut primul joc, cel cu Mioveniul, jocul cu FCSB va fi, dacă pot să spun aşa, capital. Numai o victorie poate să ne ajute să mai sperăm la ceva pe viitor, de la meciul cu Buzăul de acasă. Voi trata meciul foarte serios, voi introduce cea mai bună garnitură pe care o am la dispoziţie, nu menajez pe nimeni. Următorul meci, cel cu Baia Mare, va fi marţi, iar băieţii au timp de recuperare. Bineînţeles că pentru mine play-off-ul este cel mai important, dar pentru play-off mai sunt şase meciuri de jucat. În Cupă, în meciul cu FCSB, ne vom bate pentru fiecare metru de teren, dacă pot să spun aşa, vom încerca să câştigăm dacă se poate. Dacă nu se poate, concentrarea noastră rămâne exclusiv pentru play-off”, a declarat Dorinel la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Dorinel la TV

Din păcate, Dorinel Munteanu va fi suspendat pentru acest joc şi nu va putea să-şi conducă echipa de pe banca tehnică. Managerul tehnic de la Oţelul a primit cartonaş roşu la finalul partidei cu Unirea Slobozia şi aşteaptă decizia Comisiei de Disciplină, care s-a întrunit miercuri după închiderea ediţiei.
„Îmi pare foarte rău pentru acel incident pe care l-am avut, eu consider că am avut penalty în minutul 88 la Cârjan, acolo am fost dat peste cap puţin. Dar se vor descurca băieţii foarte bine, am discutat cu ei. Ar fi primul joc din cariera mea de antrenor în care nu sunt alături de echipă pe bancă, pentru că nu am luat niciodată cartonaş roşu. Îmi va fi foarte greu să văd de la distanţă jocul, probabil că îl voi vedea de acasă. Dacă nu pot să intru la vestiar sau să dau indicaţii, stau acasă, locuiesc aproape de stadion, şi urmăresc meciul de acasă”, a concluzionat mangerul tehnic al echipei gălăţene.

! Reamintim că meciul Oţelul Galaţi - FCSB aduce modificări în programul de transport public din Galați. Subiectul pe larg AICI!


Articole înrudite