29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul şi-a anulat amicalul cu ruşii de la Enisey
Oţelul şi-a anulat amicalul cu ruşii de la Enisey

Roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu aveau programat miercuri dimineaţa la Belek - Turcia primul amical, împotriva formaţiei din Rusia, Enisey Krasnoyarsk. Partida a fost anulată pe un motiv întemeiat.

„Clubul nostru nu a fost în niciun fel ameninţat de Federaţia Română de Fotbal, dimpotrivă, oficialii FRF au răspuns prompt solicitărilor noastre de a cere un punct de vedere referitor la oportunitatea de a disputa un joc amical în compania unei formaţii din Rusia şi, la recomandarea acestora, clubul a decis anularea acestui meci pentru a nu risca nicio sancţiune ulterioară din partea UEFA sau FIFA, sancţiuni, fie de natură sportivă sau financiară, ce ar fi periclitat obiectivul propus pentru acest sezon.

«Între cele două cluburi nu a fost semnat niciun contract»

De asemenea, menţionăm că între cele două cluburi nu a fost semnat niciun contract, astfel încât declaraţiile oficialilor echipei Enisey sunt total nefondate, iar solicitările pentru eventuale despăgubiri nu au nicio bază legală. În final, considerăm că SC Oţelul Galaţi a acţionat în interesul exclusiv al clubului nostru, pentru a nu pune în pericol sub nicio formă obiectivul din această stagiune de campionat. Programul echipei nu va avea de suferit, iar staff-ul tehnic va depune în continuare toate eforturile, astfel încât procesul de pregătire să îşi urmeze parcursul normal”, se arată în comunicatul remis de SC Oţelul.

Primul amical va avea loc sâmbătă, 4 februarie, cu macedonenii de la KF Besa Doberdoll, formaţia aflată pe locul 7 în liga secundă din Macedonia.

Articole similare: Oţelul începe seria amicalelor cu ruşii de la Enisei Krasnoiarsk


Articole înrudite