04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul termină sezonul pe Naţional Arena
Oţelul termină sezonul pe Naţional Arena

Oţelul a scăpat de grijile legate de retrogradare. Formaţia gălăţeană abordează meciul cu Steaua din ultima etapă cu relaxarea echipei care a scăpat de griji. Chiar şi în aceste condiţii partida nu se anunţă o simplă plimbare pentru gălăţeni. Formaţia lui Ewald Lienen ar putea termina campionatul chiar între primele 10 echipe dacă s-ar întoarce neînvinsă din capitală. În plus, în conturile clubului ar intra mai mulţi bani de la televiziuni.
Narcis Răducan - director general Oţelul Galaţi, a declarat: „Cu siguranţă ne vom prezenta în cele mai bune condiţii la meciul cu Steaua pentru că în primul rând fiecare loc înseamnă 150.000 de euro în plus de la drepturile de televizare. În afară de asta, un meci cu Steaua în faţa unor tribune pline reprezintă o motivaţie specială pentru jucători. Nu ne putem face de râs pe cea mai mare arenă a ţării”.
Meciul cu Steaua va fi foarte probabil partida de adio pentru mulţi dintre jucătorii echipei de la Dunăre. Henrique, Goicoechea, Cooper, Prestia, Giurgiu, Sârghi, Costin, Astafei vor părăsi cu siguranţă Oţelul şi ei ar putea fi urmaţi şi de alţi fotbalişti. Nici Narcis Răducan nu va mai rămâne din câte se pare la Galaţi. Actualul director general al Oţelului va accepta cel mai probabil oferta făcută de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Răducan va lucra în federaţie şi va fi şi observator la meciuri de Champions League. Suporterii echipei gălăţene nu trebuie să fie dispersaţi. Echipa gălăţeană se va întări cu alţi jucători iar conducerea clubului va fi asigurată de o persoană cu mare probitate a cărui identitate este ţinută deocamdată secretă. Chiar dacă îşi va remania în bună măsură lotul, Oţelul va arăta bine în sezonul următor. Meciul de pe Naţional Arena cu Steaua se anunţă foarte dificil pentru oţelari pentru că adversarii vor sărbători titlul de campioană. Euforia suporterilor îi va împinge pe stelişti spre poarta lui Goicoechea, dar rapizii Marquinhos, Cooper şi Zaharia ar putea profita de spaţiile libere lăsate de elevii lui Reghecampf. Chiar dacă partida cu Steaua nu va mai conta foarte mult pentru elevii lui Lienen, Oţelul vrea să termine cu fruntea sus un sezon în care a transpirat serios pentru a evita retrogradarea. Steaua - Oţelul se joacă marţi de la ora 20:00 pe Naţional Arena şi este transmis de Digisport 1.


Articole înrudite