29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Oţelul va reveni acolo unde îi este locul”
„Oţelul va reveni acolo unde îi este locul”
Seria neagră a roş-alb-albaştrilor a luat sfârşit. Ca joc revirimentul a apărut încă de la meciul de joi, din Cupă, cu FC Vaslui, iar acum băieţii lui „Munti” au spart gheaţa în 2012 şi au obţinut prima victorie. Partida de la Braşov a fost controlată de la un capăt la altul de gălăţeni, care s-au impus printr-un joc consistent ce nu le-a dat nicio şansă gazdelor. Acestea au încercat să-şi refacă moralul după înfrângerea neaşteptată cu Sportul Studenţesc, dar s-au lovit de un zid pe care nu l-au putut străpunge cu niciun chip. De asemenea, Antal, cu un „assists” şi un gol spectaculos, a fost extraordinar duminică seara, dar din păcate a încasat şi un cartonaş galben şi nu va putea evolua contra lui Dinamo. Acum rămâne ca echipa noastră să confirme şi în continuare şi să lege o serie de rezultate pozitive pentru a reveni în lupta pentru Europa League.
Declaraţii:
Dorinel Munteanu - antrenor FC Oţelul: „Cred că am meritat victoria. Am avut în faţă o echipă puternică, dar am reuşit un joc bun şi am câştigat. De când sunt antrenor la Galaţi am avut multe momente grele, dar trebuie să adunăm puncte şi vom reveni în faţă. Eu nu m-am gândit niciodată să renunţ la echipă. Avem nevoie de 6-7 meciuri fără înfrângere pentru a recâştiga încrederea tuturor. Nu mă gândesc la titlu, e departe acest gând de noi. Dinamo are avantajul unei zile în plus de odihnă, iar acest lucru e important. Dar o să vedeţi, Oţelul va reveni acolo sus, unde ne este locul".
Marius Şumudică - antrenor FC Braşov: „Jocul a fost la discreţia Oţelului, care e o echipă mai bună ca noi. N-am avut prospeţime, deşi gălăţenii au jucat joi şi în Cupă. Îmi asum eu insuccesul, am intrat serios în hora retrogradării, iar dacă vom continua la fel ne vom face de ruşine".


Articole înrudite