23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Otto Onodi şi Mircea Constantin au semnat cu CSM Galaţi
Otto Onodi şi Mircea Constantin au semnat cu CSM Galaţi

Activitate intensă şi în weekend la secţia de hochei pe gheaţă de la CSM Galaţi. Conducerea clubului se mişcă foarte bine în această perioadă incertă şi a reuşit să mai facă două transferuri importante.
Mai întâi, în cursul zilei de vineri, portarul Otto Onodi, 26 ani, 179 cm, 74 kg, a fost convins să continue încă un sezon cu gruparea gălăţeană. Onodi, care are dublă cetăţenie română şi maghiară, are în palmares un titlu naţional cu CSM Dunărea în sezonul 2014-2015 şi selecţii la Naţionalele României Under 18, Under 20 şi seniori.
Sâmbătă a fost rândul atacantului Mircea Constantin, 24 ani, 180 cm, 94 kg, să semneze contractul cu CSM Galaţi. Ultima achiziţie a echipei pregătite de Vadim Shakhraichuk şi Cornel Chiriţă a evoluat în ultimele două sezoane la ACH Gheorgheni: 18 goluri şi 31 pase decisive şi pentru Corona Braşov, în Erste Liga: 4 goluri şi 2 assists. Constantin a marcat trei goluri pentru România la turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de iarnă, disputat în decembrie în Marea Britanie.
Până la acest moment, din lot mai fac parte: Anton Butochnov, Vitali Kyrychenko, Otto Biro, Matyaş Biro, Evgheni Skachkov, Serghei Paior.


Articole înrudite