Partide pe muchie de cuţit la fileu

Miercuri, 10 Iunie 2015 00:00
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe terenurile de zgură din Complexul Viva au debutat marţi partidele de pe tabloul principal la simplu de la turneul challenger „Comission Trade Open” dotat cu premii în valoare de 25000 de dolari. Reuniunea de dimineaţă a fost deschisă de partida Patricia Ţig - Hedi El Tabakh (Canada). Gălăţeanca, care este cotată ca favorită 1 la acest turneu, a avut ceva emoţii la revenirea acasă şi a cedat primul set, unul spectaculos cu nu mai puţin de şapte breakuri. Patricia s-a trezit repede la realitate, şi-a demonstrat calităţile şi valorea şi nu i-a mai dat nicio şansă canadiencei până la final. Rezultat final: 4-6, 6-1, 6-2. 

În primul duel românesc s-au confruntat gălăţeanca Gabriela Talabă, venită din calificări, şi Alexandra Cadanţu. Calculele hârtiei au fost respectate şi după două ore şi jumătate, Alexandra s-a impus în două seturi: 6-4, 6-3. Cel de-al doilea duel românesc al zilei a fost adjudecat de Andreea Crăciun care a trecut de Daiana Negreanu, scor 6-3, 6-0.

La închiderea ediţiei, Diana Buzean a învins-o pe Ipey Soylu din Turcia, scor 1-6, 6-2, 6-3 şi şi-a procurat biletul pentru turul următor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu