28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Portughezii Joao Serrao şi Samuel Teles au semnat cu Oţelul
Portughezii Joao Serrao şi Samuel Teles au semnat cu Oţelul

Managerul tehnic Dorinel Munteanu vrea să construiască un lot competitiv cu care să reuşescă să-şi atingă obiectivele la revenirea în Superligă.

Cu mai puţin de două săptămâni înaintea primului joc oficial, lotul a suferit câteva modificări. Conducerea clubului roş-alb-albastru a anunţat încă de vineri despărţirea de fundaşul central Daniel Celea, adus în această vară de la Chindia Târgovişte, cu care s-a reziliat contracul cu acordul ambelor părţi.

Oţelul a mutat imediat pe piaţa transferurilor internaţionale şi s-a orientat pe filiera portugheză. Sâmbătă noaptea în cantonamentul din Austria au ajuns doi jucători portughezi: Joao Serrao, 23 ani, 190 cm, fundaş central, adus de la USC Paredes, unde a jucat 25 meciuri şi a marcat un gol, a debutat la juniorii lui FC Porto, iar de la 16 ani a făcut pasul la Juventus Torino, unde are 9 prezenţe în UEFA Youth Legue, respectiv Samuel Teles, 26 ani, mijlocaş central, dar poate fi folosit şi mijlocaş dreapta, care a fost transferat de la Feirense, echipă ce activează în liga secundă portugheză, pentru care a jucat 60 meciuri.

Cei doi ar putea fi testaţi la amicalul cu NK Maribor, locul 3 în Liga 1 din Slovenia, formaţie calificată în preliminariile Conference League, care se va disputa duminică seara.


Articole înrudite