05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Rebeca Daria Ciocan: „Sunt foarte mulţumită de cum a decurs concursul, îmi doresc să am un sezon cât mai bun pe plan naţional şi internaţional”
Rebeca Daria Ciocan: „Sunt foarte mulţumită de cum a decurs concursul, îmi doresc să am un sezon cât mai bun pe plan naţional şi internaţional”

Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti a găzduit în weekend întrecerile Cupei României la atletism pentru juniori 1 Under 20. Marea speranţă a atletimului gălăţean, Rebeca Daria Ciocan şi-a confirmat încă o dată calităţile şi conştienciozitatea, reuşind să obţină două medalii de argint: 100 m plat, cu rezultatul 12,29, record personal după ce în serii a înregistrat 12,30 respectiv 200 m plat, cu timpul de 25,00. Trebuie menţionat faptul că gălăţeanca a alergat în premieră o cursă de 200 metri.
„Sunt foarte mulţumită de cum a decurs acest concurs, am obţinut rezultate bune atât la 100 cât şi la 200 de metri, aceasta fiind prima mea participare la proba de 200 m. În continuare îmi doresc să am un sezon cât mai bun pe plan naţional cât şi internaţional”, ne-a declarat „Rebe”. Atleta este legitimată la CSM Galaţi unde este pregătită de antrenorul emerit Dumitru Văduvoiu. Următoarea competiţie va fi campionatul naţional de seniori din 4 iunie care se va desfăşura la Cluj Napoca.


Articole înrudite