07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Roxana Ivanov: „Handbalul este totul pentru mine, am legat prietenii, mi-am făcut o familie, îmi doresc să pot juca pentru echipa naţională“
Roxana Ivanov: „Handbalul este totul pentru mine, am legat prietenii, mi-am făcut o familie, îmi doresc să pot juca pentru echipa naţională“

Un nou episod în care invităm cititorii să facă cunoştinţă cu speranţele handbalului gălăţean. Portarul este un post important şi de aceea ne-am gândit să v-o prezentăm pe Roxana Ivanov, care are dublă legitimare, CSM Galaţi junioare 1 şi Centrul Naţional de Excelenţă Braşov - Divizia A. „Mica“ este elevă în clasa a 12-a la Liceul cu Program Sportiv din Braşov.
- Când ai început şi ce reprezintă handbalul pentru tine?
Eram în clasa I-a când doamna învăţătoare Meiroşu Mariana m-a îndrumat spre acest sport. La început totul a fost ca o joacă, dar dăruirea şi profesionalismul domnului profesor Victor Popescu m-au făcut să îndrăgesc acest sport. După 2 ani, la şcoală a venit doamna Asandei Sanda care m-a selectat să fac parte din echipa numită la momentul respectiv Oţelul Galaţi. Anii au trecut şi am evoluat frumos alături de doamna Asandei şi colegele mele, însă, în anul 2018 am avut şansa să ajung la Centrul Naţional de Excelenţă Braşov condus de doamna Lena Brebeanu şi antrenat de doamna Carmen Buceschi. Pot spune că le sunt recunoscătoare şi le mulţumesc atât fetelor cât şi doamnelor că m-au primit cu braţele deschise şi m-au acceptat în familia lor. Handbalul este totul pentru mine, aici am legat prietenii şi mi-am făcut o familie.
- Care este idolul tău?
Nu pot spune că am doar un singur idol, am mai multe jucătoare pe care le admir şi anume: Luminiţa Huţupan, Paula Ungureanu, Tess Wester.
- Ce prietene bune ai din lumea handbalului?
Este greu să mă pot pronunţa pentru că suntem atât de bine legate şi unite încât e greu să pot spune că am doar 2-3 prietene. Noi suntem o familie şi vom rămâne mereu prietene indiferent de drumul pe care ni-l vom alege. Am legat prietenii şi cu alte fete de la diferite echipe din ţară.
- Care este cea mai amuzantă amintire?
Am făcut multe prostioare împreună şi pot spune că în unele cazuri eram capul răutăţilor.
- Dar cel mai greu moment?
Cum au fost momente frumoase au fost şi momente grele pe care am reuşit să le trecem tot împreună. Unul dintre momentele dificile a fost cel de anul trecut de la Cisnădie când am ratat şansa de a fi printre primele locuri.
- Cum iţi petreci timpul liber?
Pentru noi, sportivii nu prea există timp liber însă atunci când există îmi place să îl petrec alături de prieteni şi oameni dragi mie.
- Cum se împacă şcoala şi handbalul?
Încerc sa le îmbin pe amândouă şi cred că până acum am reuşit.
- Ce-ţi place să mănânci?
Ca orice sportiv încerc să am o alimentaţie cât mai sănătoasă, însă nu mă pot abţine de la cartofi prăjiţi şi pizza.
- Ce muzică îţi place să asculţi?
Ascult orice gen muzical depinde doar de starea în care mă aflu la momentul respectiv.
- Actorul/actriţa/filmul/melodia preferată?
La acest capitol nu prea am performanţă. Dacă am timp liber, îmi place să îl petrec alături de prieteni şi familie.
- Ce planuri de viitor ai?
Îmi doresc să pot juca pentru echipa naţională, desigur cu mai multă muncă, ambiţie şi determinare.


Articole înrudite