19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Să vină victoria şi în campionat
Să vină victoria şi în campionat

Oţelul Galaţi - FC Botoşani, în cea de-a XIII-a etapă din Liga I. Partida se va disputa în această seară, de la ora 21.30.

Roş-alb-albaştrii par să fi depăşit seria neagră după victoria la limită, scor 2-1 cu Corona Braşov şi calificarea în sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana. Programul a suferit modificări de ultimă oră şi echipa gălăţeană va juca în faza următoare, până la sfârşitul anului, cu una dintre echipele : Steaua Bucureşti, Pandurii Tg. Jiu, Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu, FC Vaslui sau Dinamo Bucureşti. Până atunci, însă, oţelarii vor juca în campionat cu nou promovata FC Botoşani, revelaţia sezonului. Un joc care se anunţă foarte dificil, dar pe care ai noştrii, cu o situaţie precară în clasament (locul XIII cu 11 puncte) trebuie să-l câştige cu orice preţ. Formula de start ar putea fi identică cu cea din Cupă, una cu sud americanii Cooper, Marquinhos şi Henrique, care au dat randament şi în care suporterii îşi pun mari speranţe în continuare.

Preţurile biletelor pentru acest joc anunţate de organizatori, sunt următoarele: Tribuna 0 - 100 lei; Tribuna I, sector A, B, C - 15 lei; Tribuna I, sector D - 7 lei; Tribuna a II-a, sector B, C - 10 lei; Tribuna a II-a, sector A - 7 lei; Peluza I, sector A, C - 5 lei; Peluza I, sector B - 2 lei; Peluza a II-a - 5 lei. Tichetele de acces se vor comercializa astăzi, între orele 10.00 şi 21.30, la casele aflate în jurul stadionului „Oţelul”. Femeile şi copiii cu vârsta maximă de 14 ani, însoţiţi de cel puţin un adult, beneficiază de intrare gratuită la Tribuna a II-a. Această facilitate este adresată şi persoanelor cu dizabilităţi, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la Tribuna I. Până la închiderea ediţiei nu a fost anunţat încă noul antrenor şi în aceste condiţii nu este exclus ca pe bancă să stea tot cuplul norocos Constantin Schumacher - Daniel Florea.

„Am bătut palma cu un antrenor, dar nu am să vă spun cine este, pentru că respectivul are de rezolvat anumite situaţii cu actualul club şi atunci prefer să rămân discret. Este un antrenor nou pentru Oţelul, dacă este român sau străin vom vedea. La partida cu FC Botoşani ar putea sta pe bancă, dar asta nu este încă o certitudine. Avem şi soluţia de rezervă pentru că sunt şanse de 1-2% ca lucrurile să nu meargă”, a declarat directorul general Narcis Răducan la finalul meciului de Cupă cu braşovenii de la Corona. Noi aşteptăm...


Articole înrudite