03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Sakura Kiai Galaţi, un parcurs de excepţie la Cupa Sentoki
Sakura Kiai Galaţi, un parcurs de excepţie la Cupa Sentoki

Sâmbătă, 29 februarie, sala de sport a Liceului „Ion Neculce“ din Tg. Frumos - Iaşi a fost neîncăpătoare. Cu prezenţa a 270 de sportivi din România şi Republica Moldova, s-a desfăşurat Cupa Sentoki - ediţia a 5-a. O competiţie care creşte valoric şi numeric de la an la an. Cu toţii, şi-au dat întâlnire, sub semnul respectului şi al sportivităţii, mânaţi de dorinţa de a fi tot mai buni. C.S. Sakura Kiai, secţia de Kyokushin (fiind la a treia participare consecutivă), a făcut deplasarea cu un lot de 11 sportivi (fete/băieţi), cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani, care s-au prezentat şi anul acesta la un înalt nivel tehnic, ajungând în 10 finale la toate grupele de vârstă.
A fost o competiţie foarte grea, puternică, pe sistem de luptă Knock Down, în care finaliştii au avut cel puţin 3-4 meciuri disputate. Rezultatele individuale: Olaru Yannis Andrei (6 ani) - locul 1, Năvălici Răzvan (9 ani) - locul 1, Costea Patric Cristian (10 ani) - locul 1, Bucur Florin Constantin (11 ani) - locul 1, Dragomir Cosmin Andrei (13 ani) - locul 1, Bucur Gabriela Luciana (15 ani) - locul 1, Iacob Marius Antonio (15 ani) - locul 1, Bordeianu Larisa Elena (13 ani) - locul 2, Fulger Valentin Daniel (14 ani) - locul 2, Lungu Alexandra Nicoleta (16 ani) - locul 2.
Nu a urcat pe podium, dar trebuie menţionată pentru seriozitatea şi dăruirea de care a dat dovadă, Gîndac Cristina Ana-Maria, locul 5. „Mulţumim clubului organizator, Toratoshi, condus de Sensei Florin Budeanu pentru invitaţie, felicitări acestor copii minunaţi, mulţumiri şi aprecieri pentru familiile acestora care fac eforturi susţinându-şi copii în mod necondiţionat. Încă o experienţă frumoasă trăită alături de sportivii mei şi o bună testare a sportivilor pentru următoarea provocare, C.N. de Karate Kyokushin de la Tg. Mureş. Osu!”, ne-a declarat Sempai Viorel Mihai.


Articole înrudite