28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SC Oţelul a urcat pe podium după victoria de la Bacău, CSU Dunărea de Jos şi Sporting au pierdut şi se afundă în subsol
SC Oţelul a urcat pe podium după victoria de la Bacău, CSU Dunărea de Jos şi Sporting au pierdut şi se afundă în subsol

Liga a 3-a la fotbal a programat în weekend partidele din cea de-a 5-a etapă, una în care echipele gălăţene au avut evoluţii contradictorii. SC Oţelul, în ciuda tinereţii lotului a continuat seria evoluţiilor bune şi la Bacău unde a bifat a 4-a victorie din acest sezon. Marius Matei a reuşit dubla, cel de-al 2-lea gol fiind din penalti încă din primul sfert de oră pentru ca în repriza a 2-a, oţelarii să depăşească cu bine un moment dificil în min. 51 când Preda, după o ieşire hazardată a primit cartonaşul roşu şi înlocuitorul său Ursu, 17 ani a parat lovitura de la 11 metri şi a închis poarta până la final. Rezultat final: CSM Bacău - SC Oţelul 0-2. Antrenorul Alexandru Ciobanu a aliniat ca 11 de start: Preda - Stoian, Puţanu, Ghiocel, Manău - A.Munteanu, Crihană, Bordieanu, Dima - Matei, Ţicămucă. Au mai intrat: Ursu, Pop, Pleşa, Cîrjan.
Stadionul Portul Roşu a găzduit partida dintre CSU Dunărea şi FC Botoşani. Studenţii au condus cu 1-0, oaspeţii au egalat până la pauză după care au profitat de o cădere a gălăţenilor şi s-au desprins la 3-1 după o oră de joc. Cu 10 minute înainte de final, CSU Dunărea de Jos a dat impresia că poate reveni după eurogolul lui Lovin, cel care marcase şi primul gol dar botoşănenii au înscris din nou în min. 85. Rezultat final: CSU Dunărea de Jos - FC Botoşani 2 2-4. Antrenorul Cătălin Savu a început cu garnitura: Olaru - Iacob, Morogan, Manea, Bădilaş - Lovin, Izvoranu, Perju, Vârlan - Ţuiu, Grigoraş. Au mai intrat: Blănaru şi Mohorâţă.
Sporting Lieşti a avut o deplasarea lungă şi grea la Rădăuţi. Gazdele de la Bucovina şi-au respectat statutul de favorite, s-au desprins decisiv în ultima jumătate de oră şi au învins cu 4-0. După cinci etape, situaţia din clasament se prezintă astfel: SC Oţelul 12 puncte, locul 3; Sporting Lieşti 3 p, locul 14; CSU Dunărea de Jos 2 p, locul 15. Etapa viitoare, echipe gălăţene vor juca astfel: SC Oţelul - Şomuz Fălticeni, pe 28 septembrie, de la ora 18.00, Ozana Tg. Neamţ - CSU Dunărea de Jos, pe 27 septembrie şi Aerostar Bacău - Sporting Lieşti.

Sursa foto CSU: Sportul Ilustrat


Articole înrudite