14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Seniorii nu-şi găsesc cadenţa, juniorii fac legea
Seniorii nu-şi găsesc cadenţa, juniorii fac legea

În a doua etapă a Diviziei Naţionale de Seniori (eşalonul doi), RCM Galaţi a întâlnit Bucovina Suceava pe Stadionul Municipal din oraşul nostru. Lipsa de omogenizare şi relaţiile între compartimente şi jucători, după un meci echilibrat, au făcut ca echipa din Suceava să câştige cu scorul de 22-10 (3-0) la pauză.
Pentru gălăţeni au marcat: Dănăilă (eseu), Partenie (o transformare şi o lovitură de pedeapsă). Etapa viitoare, gălăţenii se vor deplasa la Arad, unde vor întâlni echipa locală.
În Campionatul Naţional de Juniori, echipa gălăţeană la Under 17 a Colegiului Tehnic „Traian Vuia” a întâlnit pe teren propriu echipa LPS Focşani, pe care a întrecut-o cu scorul de 31-0. Printre principalii marcatori amintim pe Ciobotaru, Dumitriu şi Lungu. Pe lângă cele patru puncte care se acordă pentru victorie, echipa gălăţeană a primit şi punctul bonus ofensiv. Echipa Under 18 se va deplasa în Bulgaria, la Gabrovo, unde va susţine două jocuri de pregătire cu echipa de juniori Yantra Gabrovo. Naţională Under 19 a României la Rugby în 7 a participat la un turneu la Poznan, în Polonia, unde a câştigat partide cu: Polonia, Lituania şi Belarus. Jucătorul gălăţean Costel Manolache a marcat două eseuri, iar colegul şi concitadinul său, George Rusu, un eseu.


Articole înrudite