Start de sezon cu derbi pentru United Recomandat

Luni, 10 Septembrie 2018 13:10
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vicecampioana United Galaţi debutează astăzi în noul sezon al Ligii I de futsal. Gălăţenii întâlnesc Imperial Wet Miercurea Ciuc, echipă care a ratat de puţin prezenţa în play-off în sezonul trecut şi care s-a întărit considerabil în presezon. Conducerea ciucanilor a adus jucători pe bandă rulantă, atât internaţionali români, cât şi din străinătate, cu care şi-a propus să câştige titlul în acest sezon. „După mine, cred că este echipa care a investit cel mai mult din toată istoria acestui sport. Au investit mult şi au adus jucători foarte, foarte buni. Şi internaţionali români, şi străini şi cu siguranţă e o candidată la titlu”, a declarat antrenorul principal de la United, Florin Ignat.
Chiar şi în condiţiile date plus suspendarea lui Rafinha şi accidentările lui Nene, Petică şi Boubătrân, conducătorii de la United speră într-o victorie pentru echipa gălăţeană.
„Este nevoie de victorie, un start bun. Este o vorbă bătrânească care spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă. Sperăm să fie o victorie care să ne asigure încrederea în următoarele meciuri din campionat”, a precizat preşedintele echipei noastre Toader Ştefu. Partida dintre United Galaţi şi Imperial Wet Miercurea Ciuc se joacă astăzi de la ora 18.30, la Sala Polivalentă Dunărea din Galaţi. Intrarea spectatorilor este liberă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu