Start lansat în campionat pentru juniorii de la SC Oţelul Recomandat

Marți, 20 August 2019 12:27
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sezonul 2019-2020 în fotbalul juvenil a debutat în forţă. La sfârşitul săptămânii trecute s-au disputat jocurile celei de-a 3-a etape din Campionatul Naţional pentru juniori Under 19 şi Under 17. Dintre cele trei echipe gălăţene repartizate în seria a 2-a, una singură a evoluat acasă. SC Oţelul a profitat de acest lucru şi a obţinut patru din cele şase puncte puse în joc în dubla cu CSM Focşani. Juniorii Under 17 au câştigat cu 3-1, marcatori: Ciuraru 2 goluri, Toma şi ocupă locul 2 cu 6 puncte din 2 meciuri disputate. Antrenorul Ion Basalâc a început cu 11-le: Doană - Ciobanu, Nanu, Hariuc, Manea - Paruschi, Buhăescu, Farcaş, Savin - Cojan, Ciuraru. Colegii mai mari au avut puterea să revină de la 0-2 şi deşi au dominat confruntarea au trebuit să se mulţumească cu un punct, după ce au marcat prin: Nemţanu şi Partenie. Antrenorul Sorin Târâlă a aliniat formula de start: Ursu - Cucu, Bucevschi, Dragu, Drăgan - Alecu, Stancu, Drugescu, Ştefan - Partenie, Nemţanu.
CSM Galaţi a întâlnit în deplasare pe LPS Vaslui. Juniorii mari antrenaţi de Ionuţ Niculcea au reuşit să spargă gheaţa, au remizat, scor final 3-3, reuşind primul punct în campionat. Pentru gălăţeni au înscris: Călin, Bandac şi Popa. Juniorii mici nu şi-au intrat în ritm şi au fost surclasaţi de vasluieni, scor 1-10, unicul gol fiind reuşit de Moşescu.
Nici cei de la LPS Galaţi nu au avut parte de o soartă mai bună în deplasarea de la Bacău. Gazdele de la LPS au obţinut două victorii: 5-2 la juniori mari, pentru învinşi a marcat: Tecaru, o dublă respectiv 4-1 la juniori mici, golul fiind realizat de Culea. Miercuri este programată o etapă intermediară cu următorul program: CSM Galaţi - SC Oţelul, pe stadionul Dunărea, de la orele 16.00 şi 18.00; LPS Galaţi - LPS Vaslui, stadionul Siderurgistul, de la aceleaşi ore.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu