25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Startul sezonului rugbistic se amână
Startul sezonului rugbistic se amână

În şedinţa Biroului Federal care a avut loc la jumătatea lunii iunie s-a stabilit ca sezonul rugbistic să se reia. Astfel, pe 25 iulie la Petroşani şi pe 1 august la Galaţi erau programate ultimele două turnee din cadrul Campionatului Naţional de Rugby în 7. Din păcate, autorităţile au decis între timp prelungirea stării de alertă ceea ce nu permite încă disputarea meciurilor.
„Având în vederea decizia autorităţilor de a prelungi starea de alertă, situaţie în care nu există un cadru legal pentru disputarea partidelor oficiale, membrii Biroului Federal al Federaţiei Române de Rugby au decis ca reluarea competiţiilor rezervate seniorilor, Campionatul Naţional de Rugby 7, Cupa României şi SuperLiga CEC Bank, programate a fi reluate în luna iulie, respectiv luna august, să se amâne. În funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus şi a măsurilor ulterioare care vor fi luate de autorităţi se va alcătui un program competiţional astfel încât competiţiile menţionate mai sus să se poată desfăşura în cele mai bune condiţii”, se precizează în comunicatul Federaţiei Române de Rugby.
CSM Galaţi este angrenată pe două fronturi: Campionatul Naţional de Rugby în 7, unde ocupă locul 4 şi Divizia Naţională de Seniori, locul 2 la finalul turului.


Articole înrudite