09 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Echipa de rugbi a Colegiului Traian Vuia, aflată într-un turneu de două jocuri în oraşul Pessac din Franţa (oraş înfrăţit cu Galaţiul) a susţinut al doilea meci cu echipa IASCPA, cea de-a doua echipă a oraşului francez reuşind o frumoasă victorie cu scorul de 32-7, la pauză 19-0. Printr-o dăruire exemplară reuşesc această a doua victorie în Hexagon, după victoria cu echipa SPUC, cu scorul de 29-14. Cu aceste victorii rugbiştii gălăţeni au onorat invitaţia Primăriei din Pessac şi au confirmat încă o dată valoarea rugbi-ului gălăţean. Printre principalii marcatori de la acest turneu amintim: Mocanu, Boboc, Stan, Borta, Ghindă, Cioruţă. De remarcat că la cel de-al doilea meci a participat şi Consulul României la Bordeaux, Michel Benoit care i-a felicitat personal pe jucători pentru aceste victorii. Echipa a plecat spre casă având ca obiectiv traversarea şi vizitarea întregii Riviere Franceze.
* * *
Echipa de seniori a Rugby Club Municipal Galaţi a câştigat cu scorul de 5-0 meciul cu Rugby Club Năvodari, iar etapa viitoare, sâmbătă 7 mai, se va deplasa la Mangalia unde va întâlni echipa locală Callatis Mangalia.
* * *
În turneul de Under 16 de la Tecuci echipa de juniori a Clubului Traian Vuia a obţinut următoarele rezultate: CTTV Galaţi  - CSS Bârlad 7-10, CTTV Galaţi - LPS Focşani 44-10. Echipa gălăţeană este lideră în această competiţie şi este deja calificată la turneul final ce va avea loc la Bucureşti în perioada 30 mai - 5 iunie. Următorul turneu va avea loc la Focşani.


Articole înrudite