26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Tigrii” lui Florin Ignat aşteaptă banii şi pregătesc finala
„Tigrii” lui Florin Ignat aşteaptă banii şi pregătesc finala

Aşa cum v-am mai anunţat, Comitetul de urgenţă din cadrul FRF a decis ca titlul de campioană la futsal să se acorde în actualul sezon după o finală tur-retur între United Galaţi şi Imperial WET Miercurea Ciuc, primele două clasate în momentul întreruperii play-off-ului Ligii 1 din cauza pandemiei de coronavirus. Echipa gălăţeană, vicecampioana naţională din ultimele trei ediţii de campionat încearcă să treacă peste această perioadă complicată, a revenit uşor uşor la antrenamente pentru a putea să atingă o formă cât mai bună înaintea dublei cu ciucanii.
„Mă bucur foarte mult că titlul se va decide pe teren între cele mai bune echipe din România. Deocamdată, atmosfera este puţin tensionată, sper ca până la sfârşitul săptămânii să se aprobe bugetul ca să ne primim şi noi salariile restante. Joia trecută am revenit la treabă, ne pregătim cu alergări pe stadionul Dunărea. De la finele acestei săptămâni vom fi în formulă completă, ni se vor alătura şi cei patru moldoveni: Burdujel, Laşcu, Obadă şi Tacot, aflaţi în izolare la domiciliu după ce s-au întors la Galaţi. Sper ca în cel mai scurt timp să ni se permită accesul în sală şi să ne putem antrena în condiţii normale. Aşteptăm să se stabilească ordinea şi data celor două meciuri. În opinia mea nu contează unde se va juca returul, chiar dacă avantajul terenului propriu dacă va fi permis accesul spectatorilor poate fi un atuu important, ne vom juca şansa până la capăt, ne dorim să aducem în premieră titlul la Galaţi”, ne-a declarat antrenorul - jucător de la United, Florin Ignat.
Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în acest sezon, scorul general este 2-2. Gălăţenii au învins, scor: 2-1, în ultimul meci disputat la Galaţi pe 10 martie.

Sursa foto: Facebook - United


Articole înrudite