15 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Transferul lui Izvoranu a căzut
Transferul lui Izvoranu a căzut

Oţelarii au deplasat un lot extrem de subţire în Slovacia. Catană (Astra 2), Abraham şi Vlasie sunt cei trei portari. Ceilalţi jucători care au plecat luni după amiază cu avionul sunt: Silviu Ilie, Sipovici, Tudorie, Marus, Murgoci, Miron, Cojoc, Stoian, Cristian Cristea, Moglan, Adrian Rusu, Mişelăricu, Tomozei, Boştină, Stelian Cucu. Acestora li se vor adăuga în Slovacia încă 10 sau 11 jucători. Tot în cantonament vor sosi şi antrenorul principal Hans Michael Weiss, însoţit de secundul sau Steffen Menze. Transferul lui Izvoranu a căzut, iar sosirea lui Szekely se află sub semnul întrebării. Popescu, Milea şi Zaharia au fost la stadion, dar nu au dorit să facă deplasarea în Slovacia pentru că nu le-au fost achitate restanţele financiare.
Remus Pascu, director executiv, a declarat: „Lotul pe care l-am deplasat în Slovacia este compus din 18 jucători cărora li se vor mai adăuga încă 10 sau 11 fotbalişti. Antrenorul Michael Weiss, îi va testa şi va hotărâ câţi jucători va păstra în lot. În ceea ce-i priveşte pe Popescu, Milea şi Zaharia aceştia sunt jucătorii Oţelului şi vor pleca numai în cazul în care vor fi plătite anumite sume pentru transferurile lor. Trebuie să înţeleagă toată lumea că la Oţelul nu se va mai arunca cu bani”.
Oţelul are un lot foarte subţire şi chiar dacă vor sosi jucători valoroşi, misiunea lui Michael Weiss se anunţă extrem de dificilă. Germanul va trebui să omogenizeze cât mai rapid un lot care va avea foarte mulţi jucători nou sosiţi.


Articole înrudite