Tribuna oficială şi sala de conferinţe de la Oţelul au fost branduite Recomandat

Marți, 23 Iunie 2020 12:56
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

SC Oţelul îşi continuă proiectul şi lucrează în această perioadă la capitolul imagine. Consiliul Director al clubului roş-alb-albastru, la propunerea departamentului de Brand Management, a hotărât ca Victor Puiu Vasilache să dea numele Tribunei Oficiale a stadionului Oţelul, iar sala de conferinţe a arenei să poarte numele „Dunărea Bătrână”.
„Victor Vasilache poate fi considerat, pe bună dreptate, drept creatorul echipei Oţelul Galaţi în forma modernă şi profesionistă. S-a născut pe 11 aprilie 1942, în Galaţi, iar asta explică ataşamentul deosebit faţă de ceea ce înseamnă comunitatea locală şi poate că tot cu el a început şi mentalitatea care caracterizează suporterul oţelar, care de-a lungul timpului a avut mai multă încredere în sportivii gălăţeni, decât în «mercenarii» veniţi din alte zone. S-a luptat pentru ca numele şi clubul Oţelul să nu dispară, în ciuda unor presiuni enorme în perioada comunistă, şi a reuşit să ducă clubul din campionatul organizat în cadrul Combinatului Siderurgic până în Divizia A şi să învingă Juventus Torino în Cupa UEFA”, se precizează pe site-ul oficial al clubului.
Totodată, în semn de apreciere faţă de implicarea suporterilor în mediatizarea numelui Oţelul, s-a decis ca „Dunărea Bătrână”, cel mai reprezentativ cântec al oţelarilor şi denumirea site-ului oficial al suporterilor gălăţeni (www.dunareabatrana.ro), să fie numele oficial al sălii de conferinţe de presă a stadionului Oţelul. „Dunărea Bătrână“ a apărut din dorinţa fanilor de a mediatiza cât mai mult echipa favorită, în lipsă de informaţiile dorite despre Oţelul. Prin deviza „suporterii scriu pentru suporteri”, DB-ul a luat fiinţă la ideea unor suporteri pasionaţi în februarie 2007, la început fiind distribuită fanilor pe internet, în format PDF. Mutarea revistei pe site-ul www.dunareabatrana.ro a fost sinonimă cu succesul, ajungând să strângă zilnic cifre record pentru un site de nişă, fiind ani de-a rândul practic cea mai importantă publicaţie adresată suporterilor oţelari.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu