Tricou aniversar Oţelul la 10 ani de la câştigarea campionatului pentru jucători şi suporteri Recomandat

Joi, 02 Iulie 2020 13:39
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Timpul a trecut foarte repede şi în 2021 se vor împlini 10 ani de când Oţelul Galaţi a câştigat Liga 1 la fotbal şi a devenit în premieră Campioana României. Un eveniment istoric care a creat o emulaţie extraordinară în rândul tuturor gălăţenilor.

În sezonul 2010-2011, Oţelul a devenit prima Campioană din Moldova, performanţă ce va rămâne scrisă cu litere de aur în istoria sportului gălăţean şi naţional. Clubul gălăţean a ales să celebreze acest eveniment alături voi, suporterii care aţi purtat echipa spre victoria supremă, printr-un echipament special, dedicat performanţei de acum un deceniu. Astfel, echipa va purta în noul sezon tricouri ce vor aduce tribut titlului, cu un model inspirat din stagiunea 2010/2011, în dungi roş-alb-albastre, dar şi cu o serie de elemente care oferă unicitate şi eleganţă.

„Am ales să marcăm acel sezon de poveste, campionatul ediţiei 2010/2011, printr-un tricou special, aniversar, dedicat celei mai mari performanţe din istoria fotbalului din Galaţi. Momentul câştigării titlului a reprezentat mai mult decât un succes sportiv, ci un moment istoric şi pentru comunitate, o bucurie imensă trăită de gălăţeni, o cursă de anduranţă cu un deznodământ fericit, sărbătorit la o intensitate aparte. Avem datoria ca toate acele emoţii oferite de echipă şi suporteri să dăinuie şi peste ani, să fim mândri că putem reprezenta culorile roş-alb-albastre şi să avem mereu inimi de campioni”, a declarat Marian Brăilescu, brand manager al SC Oţelul Galaţi.

Noul model de echipament, produs în parteneriat cu Andu Sports, va fi purtat de jucătorii roş-alb-albaştrii în acest sezon ce va marca 10 ani de la stagiunea care a încununat Oţelul cu titlul de campioană şi poate fi achiziţionat de către suporteri, de miercuri, 1 iulie, la magazinul oficial al clubului, situat la stadionul Oţelul.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu