18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Unirea Braniştea şi Sporting Lieşti adună puncte importante în clasament
Unirea Braniştea şi Sporting Lieşti adună puncte importante în clasament

Liga a 3-a la fotbal a programat în weekend partidele celei de-a 8-a etape. A fost o rundă foarte bună pentre cele două echipe gălăţene din seria a 2-a care au obţinut maxim de puncte.
Unirea Braniştea a jucat sâmbătă pe Lieşti Arena cu CSM Rm. Sărat, formaţie neînvinsă. Echipa antrenată de Ionuţ Niculcea a abordat meciul foarte bine din punct de vedere tactic şi a reuşit să producă încă o surpriză. Unicul gol a fost izbutit de Spînache în min.85 după ce în prealabil brăniştenii au irosit ocazii importante printre care 2 bare. Rezultat final: Unirea Braniştea - CSM Rm. Sărat 1-0 (0-0). Formula folosită de învingători: Ursu - Mihai, Gîţă, D.Voicu, Hilohi - Murgoci (Postelnicu), Năpîrlică - M.Cireş, Răducan (Popa), Oniciu (Spînache) - Ed.Dumitru (Ţicămucă). Unirea se menţine pe locul 5 cu 13 puncte şi va juca runda viitoare în fieful lanternei Dacia Unirea Brăila.
După patru etape de secetă, Sporting Lieşti, antrenată de Cătălin Savu, a reuşit să se impună la limită în deplasare cu Dinamo Bacău. Golul victoriei a fost marcat de Gicu Iordache cu un sfert de oră înainte de final. Lieştenii au folosit formula: Vădeanu - Ştefănescu, Cucu, Munchiu, Sevastian - Chiriac, Mihu, Stan, Iordache - Călin, Costea. Au mai intrat: Dima, Crihană, Angheluţă. Sporting ocupă în continuare locul 7 cu 9 puncte şi va juca etapa următoare acasă cu Aerostar Bacău.


Articole înrudite