Unirea Braniştea şi Sporting Lieşti adună puncte importante în clasament Recomandat

Luni, 17 Octombrie 2022 10:21
Publicat în Sport

Liga a 3-a la fotbal a programat în weekend partidele celei de-a 8-a etape. A fost o rundă foarte bună pentre cele două echipe gălăţene din seria a 2-a care au obţinut maxim de puncte.
Unirea Braniştea a jucat sâmbătă pe Lieşti Arena cu CSM Rm. Sărat, formaţie neînvinsă. Echipa antrenată de Ionuţ Niculcea a abordat meciul foarte bine din punct de vedere tactic şi a reuşit să producă încă o surpriză. Unicul gol a fost izbutit de Spînache în min.85 după ce în prealabil brăniştenii au irosit ocazii importante printre care 2 bare. Rezultat final: Unirea Braniştea - CSM Rm. Sărat 1-0 (0-0). Formula folosită de învingători: Ursu - Mihai, Gîţă, D.Voicu, Hilohi - Murgoci (Postelnicu), Năpîrlică - M.Cireş, Răducan (Popa), Oniciu (Spînache) - Ed.Dumitru (Ţicămucă). Unirea se menţine pe locul 5 cu 13 puncte şi va juca runda viitoare în fieful lanternei Dacia Unirea Brăila.
După patru etape de secetă, Sporting Lieşti, antrenată de Cătălin Savu, a reuşit să se impună la limită în deplasare cu Dinamo Bacău. Golul victoriei a fost marcat de Gicu Iordache cu un sfert de oră înainte de final. Lieştenii au folosit formula: Vădeanu - Ştefănescu, Cucu, Munchiu, Sevastian - Chiriac, Mihu, Stan, Iordache - Călin, Costea. Au mai intrat: Dima, Crihană, Angheluţă. Sporting ocupă în continuare locul 7 cu 9 puncte şi va juca etapa următoare acasă cu Aerostar Bacău.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu