29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United a fost învinsă de Spicom
United a fost învinsă de Spicom

United şi-a dorit foarte mult un succes în faţa rivalei din Sf. Gheorghe. Oaspeţii se impuseseră în tur cu 3-2, dar gălăţenii fuseseră mai buni. Spicom a început cu un 5 compus din Grigoraş, titularul naţionalei şi 4 spanioli: Redondo, Sanchez, Duque şi Morales. United a replicat cu Toniţă - Cojoc, Bâgu, Crăciun şi Ivan. Spicom a deschis scorul prin Redondo care a profitat de o greşeală uriaşă a lui Toniţă. Bâgu a egalat cu un şut aproape de vinclu. A urmat o adevărată canonadă la poarta lui Grigoraş. Portarul lui Spicom a făcut adevărate minuni iar când nu a mai putut interveni a fost salvat de bară. Cele două formatii au intrat la cabine cu un rezultat de egalitate: 1-1. United a trecut în avantaj după golul lui Cojoc, după care Redondo egalează la 2. Buleandră ratează ocazia de a-şi duce echipa din nou în avantaj. Tanko înscrie pentru Spicom după un contraatac iar Bâgu nu-l poate învinge pe Grigoraş după un doi de senzaţie cu Ivan. Dacă nu au marcat gazdele, au înscris oaspeţii prin spaniolul Sanchez. Chiar dacă au înlocuit şi portarul cu un jucător de câmp, gălăţenii nu au mai putut să înscrie. Spicom a câştigat cu 4-2 şi s-a apropiat în clasament de formaţia gălăţeană.
David Asandei: „Am pierdut un joc pe care la un moment dat se părea că-l avem în mână. În prima repriză am ratat chiar şi de pe linia porţii plus că am avut şi o bară. Toate aceste ocazii s-au răzbunat în actul secund, când oaspeţii au fructificat toate ocaziile pe care le-au avut. Nu renunţăm la luptă şi cred că avem puterea să ocupăm locul trei la finalul play-off-ului.”
United va juca din nou pe teren propriu duminică. Echipa gălăţeană va întâlni Autobergamo Deva, formaţia clasată pe locul doi în liga naţională de futsal.


Articole înrudite