03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Visuri olimpice: Junioara Rebeca Daria Ciocan, comoara de aur din Galați
Visuri olimpice: Junioara Rebeca Daria Ciocan, comoara de aur din Galați
Sâmbătă, la Pitești pe stadionul Nicolae Dobrin s-au încheiat întrecerile Campionatului Național de atletism pentru juniori 2 Under 18. Pronosticurile au fost confirmate și gălățeanca Rebeca Daria Ciocan a reușit să câștige titlul de campioană națională în proba de 200 m liber. Sportiva, legitimată la CSM Galați, unde se pregătește sub îndrumarea antrenorului emerit Dumitru Văduvoiu, se întoarce acasă cu două medalii de aur la gât.
„Să câștig un titlu național a fost una dintre dorințele mele încă de când am început să practic atletismul. Acum, datorită sprijinului oferit de CSM Galați, al domnului antrenor Dumitru Văduvoiu, dar și al familiei mele, am reușit să îmi îndeplinesc visul, câștigând chiar două, la ambele probe, 100 m și 200 m liber, ne-a declarat emoționtă, dar foarte fericită, Rebe.
Pe stadionul Nicolae Dobrin au debutat vineri întrecerile Campionatului Național de atletism pentru juniori 2 Under 18. Gălățeanca Rebeca Daria Ciocan, de la CSM Galați, antrenor Dumitru Văduvoiu, a confirmat toate așteptările și a câștigat în premieră primul titlu de campioană națională la 100 m liber, cu un timp de 12,45 s.
„Nu vreți să știți ce este în sufletul nostru de părinți, suntem foarte emoționați și bucuroși totodată. Am luptat mult și am susținut-o în momentele grele pe Rebeca și acum începem să culegem roadele. Din păcate nu a putut stabili și un nou record, a fost foarte cald și mai mult vântul a bătut în rafale puternice, avea impresia că stă pe loc, ni s-a confensat Nicolae Ciocan, tatăl campioanei noastre.
Următoarea competiție la care va participa atleta gălățeană este Campionatul național juniori 1 Under 20, pe 30-31 iulie, tot la Pitești.

Articole înrudite