18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident mortal în județul Galați: Un bărbat și-a pierdut viața izbit de mașină aproape de Munteni
Accident mortal în județul Galați: Un bărbat și-a pierdut viața izbit de mașină aproape de Munteni

Tragedie în această seară, în județul Galați. În jurul orei 19:00, Poliția Galați a fost sesizată telefonic, prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe Drumul European 581 a avut loc un eveniment rutier, soldat cu decesul unei persoane.

Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 45 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe DE 581, având direcția de deplasare dinspre Tecuci către localitatea Munteni, la km 25, a surprins și accidentat un bărbat, cu vârsta de aproximativ 60 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii în mod neregulamentar.

Echipajul de la Ambulanță care a sosit la fața locului a constatat decesul pietonului, care va fi preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

După efectuarea cercetării la fața locului, polițiștii vor întocmi un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs acest accident rutier. *sursa foto: arhivă


Articole înrudite