13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Alertă la Galați! Autoritățile caută un posibil obiect căzut din cer (FOTO)
Alertă la Galați! Autoritățile caută un posibil obiect căzut din cer (FOTO)

Alertă la Galați după ce în miez de noapte pompieri, polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și posibil echipe SRI au căutat un obiect căzut, posibil un rest de drone!

Căutarea a început după ce pe județul Galați, dar și pe Tulcea s-au dat mesaje Ro-Alert ce anunțau căderea unor obiecte periculoase din spațiul aerian și cereau populației să se adăpostească.

Aceste mesaje ar fi ajuns și la Brăila. Înaintea mesajului Ro-Alert s-au auzit avioanea survolând la joasă altitudine. Mai apoi cineva a sunat la 112 anunțând un obiect căzut undeva în câmp în zona cartierului gălățean Dimitre Cantemir. Prefecții de Galați și Brăila au venit la fața locului.

"A căzut ceva, dar nu știm ce și cum, s-a măturat zona, care rămâne izolată până mâine dimineață când reluăm căutarea. Local am primit că ar fi căzut ceva. A sunat cineva din Galați la 112. Sunt 20 de jandarmi, 25 de pompieri, 3 autospeciale. Exact așa s-a spus pe 112 că a căzut ceva, dar nu știm ce, e posibil să nu fie nimic", a precizat Claudiu Sorin Gavril, prefect de Galați.

Se vor continuă căutările până se va lămuri situația. FOTO, mai jos!


Articole înrudite