18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Angajări de medici şi asistenţi în 5 localităţi gălăţene
Angajări de medici şi asistenţi în 5 localităţi gălăţene

Cinci primării din judeţul Galaţi au scos la concurs posturi vacante de medici şi asistenţi. Este vorba despre Matca, Drăgăneşti, Barcea, Ghidigeni şi Bereşti.
Astfel, UAT Comuna Matca organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale în cadrul cabinetelor şcolare: 2 posturi de asistent medical cu şcoală post liceală sanitară/studii universitare de specialitate - specialitatea medicină generală. Dosarele de concurs se depun până pe 26 iunie 2023.
Apoi, Comuna Drăgăneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacante de asistent medical generalist cu studii postliceale, grad debutant - Cabinet medical şcolar din cadrul Şcolii Gimnazială nr. 1. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 19 iunie 2023, ora 16.00. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Primăriei.
Şi Comuna Barcea angajează un asistent medical generalist debutant. Concursul se organizează la sediul Primăriei, iar depunerea dosarelor se face până pe 13 iunie 2023, ora 16.00.
Angajări face şi Comuna Ghidigeni, care scoate la concurs un post de medic specialist, nivelul studiilor s, confirmat în specialitatea medicină de familie. Termenul pentru depunerea dosarelor de concurs este 09 iunie 2023, ora 16.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei.
Un asistent medical pentru unităţile şcolare caută şi UAT Oraşul Bereşti. Depunerea dosarelor de participare la concurs se face până astăzi, 06 iunie 2023, ora 16.00. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul Primăriei, potrivit posturi.gov.ro.


Articole înrudite